AUR:După ce a vânturat diferite procente în spaţiul public, coaliţia de guvernare nu a rezolvat nici până acum tema pensiilor

| 02 noi, 19:44

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) critică felul in care coaliţia de guvernare pune problema în chestiunea majorării pensiilor şi atrage atenţia că acesta reprezintă o dovadă de amatorism politic şi o bătaie de joc la adresa românilor.

 

„Dacă, în 2020, PSD vorbea despre majorarea pensiilor cu 40%, acum, după toată această criză şi după această inflaţie care a mâncat din veniturile românilor, PSD vorbeşte despre o mărire cu 10%, şi nici măcar acest 10% nu este clar. Pe de altă parte, partenerul de guvernare al PSD, PNL anunţă o mărire a pensiilor de la 1 ianuarie 2023 cu 25%. Iată cum, din nou, românii sunt lăsaţi singuri în faţa valului de creşteri ale facturilor şi ale alimentelor de bază. Considerăm inacceptabil că PSD doreşte mai întâi să rezolve problema pensiilor speciale şi criza din energie, iar abia apoi să se ocupe de pensiile celor mai săraci dintre români”, a declarat deputatul Dan Tanasă, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Parlament.
Liderii coaliţiei îşi pasează responsabilitatea şi se ceartă pe procentul cu care ar trebui majorate pensiile. Discuţiile continuă de luni de zile, cifrele variind de la o lună la alta, fără niciun rezultat concret pentru români, mai arată comunicatul de presă al AUR.

 

Tag-uri: aur
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 21:09
Igortrg
Ukraine
Ukraine
05 feb, 01:12
Igorhbl
Ukraine
Ukraine

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ