AURELIA CRISTEA, desemnată candidat al PSD la funcţia de primar al oraşului Cluj-Napoca

| 25 sep, 19:52

Deputatul Aurelia Cristea a fost aleasă, vineri seară, preşedinte al PSD Cluj-Napoca şi, totodată, desemnată drept candidat din partea PSD la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.

În cadrul conferinţei de alegeri a fost adoptată şi o rezoluţie prin care PSD Cluj-Napoca se deschide spre personalităţi locale din diferite domenii, în perspectiva alegerilor locale.

'Azi, am fost aleasă, prin votul conferinţei municipale a PSD Cluj Napoca, în funcţia de preşedinte şi, de asemenea, s-au susţinut în cadrul conferinţei două rezoluţii. Una, la propunerea colegilor, de a susţine candidatura mea la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca şi, cealaltă, pe care am propus-o eu, de deschidere a partidului şi de includere în lista de consilier locali a unor personalităţi care vin din societatea civilă, indiferent de domenii, din mediul universitar, antreprenorial, oameni de afaceri, din societatea civilă etc', a declarat Aurelia Cristea. 

Aceasta a deţinut funcţia de preşedinte al PSD Cluj-Napoca, dar cu titlu de interimat. 

Aurelia Cristea a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte şi a fost aleasă cu unanimitate de voturi, la fel cum tot cu unanimitate a fost votată şi rezoluţia prin care este desemnată să candideze la funcţia de primar.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ