Autocar cu 12 persoane, răsturnat pe DN2E din cauza vitezei excesive

| 28 noi, 11:20

Două persoane au ajuns la spital după ce un autocar, care transporta 12 persoane, s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe DN2E, pe raza localităţii sucevene Clit, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Alexandra Micoş.

Potrivit sursei citate, într-o curbă, din cauza vitezei excesive cu care se deplasa, şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat. Din accident au rezultat patru victime - doi pasageri şi cei doi şoferi. Două victime, respectiv şoferii, au fost transportate la Spitalul municipal Rădăuţi, iar celelalte două au refuzat internarea. 

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Autocarul, care aparţine firmei Tarsin din Rădăuţi, se întorcea din Anglia cu 12 persoane care se întorceau acasă în zona Rădăuţi, pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 20:06
munca
Afaceri acasa!
Afaceri de acasa! Oferim un sistem extra-eficient de instruire gratuita in care inveti rapid cum poti incepe afaceri de acasa. Cursul este total gratuit si te invata tot ceea ce iti trebuie pentru a sti cum sa pornesti afaceri de acasa! Cand vrei cu toata seriozitatea mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ