AutoGP: Robert Vişoiu a terminat pe locul 3 în prima cursă de la Brno

| 07 oct, 2013

Pilotul român Robert Vişoiu a terminat pe locul 3 prima cursă desfăşurată în weekend în oraşul ceh Brno, dar a abandonat în cea de-a doua, în cadrul ultimei etape din sezonul 2013 al Seriei Mondiale AutoGP.

Pilotul echipei Ghinzani, în vârstă de 17 ani, a încheiat pe locul al treilea prima cursă. Plecat de pe locul 4 al grilei, el a câştigat la start două poziţii şi a fost pe locul secund până în momentul intrării la boxe, când a pierdut timp. Pentru Vişoiu a fost cea de a doua clasare pe podium din sezonul 2013, după cea de la Monza. 

Vişoiu a abandonat în a doua cursă, probabil din cauza unei probleme tehnice.

"Cu un ochi râd şi cu celălalt plâng. Mă bucur că mi-am atins obiectivul, adică o clasare pe podium. Îmi pare rău pentru că puteam livra un rezultat bun şi în cursa a doua. Programul din AutoGP l-am gândit ca pe o completare a ceea ce am făcut în seria GP3. A fost o experienţă binevenită şi am înţeles cum se comportă un monopost cu motor de 550 de cai putere. În săptămânile următoare mă voi concentra exclusiv pe finala GP3 de la Abu Dhabi", a declarat Vişoiu la finalul weekendului din Cehia, citat de Agerpres. 

Vişoiu a încheiat sezonul în AutoGP pe locul 8 in clasamentul general, cu 67 de puncte, dar a fost al doilea în clasamentul piloţilor sub 21 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ