Autoritatea de Supraveghere Financiară caută purtător de cuvânt. Salariul lunar: 24.722 lei lunar

| 27 sep, 2013

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a scos la licitaţie serviciile de comunicare externă pentru 890.000 de lei pe trei ani. Purtătorul de cuvânt trebuie doar să fie un cunoscut realizator TV, economist,  să înţeleagă activitatea ASF şi să poată gestiona problemele de comunicare în situaţiile de criză ale acesteia.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va contracta prin licitaţie publică servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice, de „coordonare a implementării strategiei de comunicare externă" şi de „de gestionare a relaţiilor cu mass-media în situaţii de criză", potrivit anunţului dat pe e-licitatii.ro.

"În scopul îndeplinirii serviciului de purtător de cuvânt al Autorităţii contractante, ofertantul desemnează ca reprezentant al său pentru această funcţie o persoană fizică, economist, cu experienţă excepţională în media economică (televiziune/radio/presă scrisă/on-line) de peste zece ani", se mai arată în anunţul citat.

Funcţia este ocupată acum de  jurnalistul Radu Soviani (foto), care nu a confirmat dacă va candida sa nu. ASF a bugetat pentru servicii menţionate mai sus 890.000 de lei pentru următorii 3 ani, adică, 14.722 lei, sau circa 5.500 de euro lunar.

Firma care va câştiga contractul va putea propune o persoană care poate să nu fie angajata sa.

Candidatul ideal trebuie să aibă:

- pregătire în domeniul economic cu relevanţă pentru activitatea Autorităţii contractante, care să demonstreze înţelegerea activităţii Autorităţii contractante şi a pieţelor supravegheate, reglementate şi autorizate de aceasta;

- recunoaştere şi cunoştinţe demonstrate prin prisma programelor de pregătire economică, în domeniul sistemelor financiare;

- experienţă excepţională în mass-media economică, cu recunoaştere atât din partea instituţiilor de presă, dar şi a organizaţiilor de presă;

- calităţi de comunicare excepţionale; experienţă care să ateste capacitatea de a interveni în cel mai scurt timp în dezbaterile mass-media generate de situaţii tip breaking-news.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 14 noiembrie 2013, iar ofertele se vor deschide pe 09 decembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ