Autostrada București-Ploiești vine mai aproape de centrul Capitalei

| 28 mar, 12:30

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, în data de 1 februarie, a emis ordinul de finalizare a primilor 3,3 km din tronsonul de autostradă Bucureşti - Ploieşti şi a nodurilor peste Centura Bucureşti şi cel de la Moara Vlăsiei, potrivit Capital.

București-Ploiești, cea mai așteptată autostradă pentru bucureșteni, a intrat în linie dreaptă. Oficialii Companiei Naționale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România ne-au explicat că primii 3 km din intrarea autostrăzii București-Ploiești în Capitală vor avea trei noduri rutiere.

„Traseul autostrăzii începe din strada Petricani-Fabrica de Glucoză, în apropiere de Mobexpert. Este o intersecție în cruce în zona Petricani, apoi proiectul are în vedere construcția unor noduri rutiere în zona Gherghiței și în Voluntari, la Strada Popasului. Nodul rutier din zona Gherghiței face legătura Sectorul 2 spre sudul Capitalei. Nodul rutier din zona Petricani asigură legătura cu partea de nord a Bucureștiului. După ieşirea din Capitală, traseul autostrăzii trece în apropiere de localitatea Voluntari, apoi secțiunea se racordează la autostrada deja construită“, ne-au declarat oficiali din cadrul CNADNR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ