Autostrada Bucureşti-Braşov, printre proiectele de investiţii prioritare din Legea Bugetului

| 29 oct, 2013

Guvernul va aproba, odată cu Legea Bugetului, şi lista de investiţii prioritare, iar printre acestea s-ar putea număra şi finalizarea autostrăzii Bucureşti-Braşov, sau tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate, a declarat marţi ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

'Odată cu aprobarea Legii Bugetului vom aproba şi lista de investiţii prioritare....Ne referim la proiectele prioritare de infrastructură, în special, proiectele de peste 100 milioane de lei. Va exista o anexă la Legea Bugetului cu aceste proiecte pe care le veţi putea urmări cu atenţie. Opinia publică publică le va putea urmări şi va şti că acolo se duce grosul banilor şi acelea sunt prioritar să fie finalizate', a spus Liviu Voinea la România TV.

Ministrul a precizat că 'este relevantă finalizarea Bucureşti-Braşov' şi că 'putem să ne uităm şi pe zona de metrou Drumul Taberei-Universitate. Sunt proiecte prioritare'. 

Liviu Voinea nu a dat amănunte în ceea ce priveşte posibile modificări pe zona de impozitare şi a precizat că 'pe masa discuţiilor cu partenerii noştri internaţionali sunt multe simulări, multe testări, multe analize, o serie de măsuri şi pe partea de creştere a bazei de impozitare, nu a nivelului impozitului, pe de altă parte măsuri în zona relaxării fiscale'.

Întrebat dacă salariul minim ar putea să crească anul viitor, Liviu Voinea a spus că ar putea creşte, dar nu a oferit amănunte.

'Salariul minim ar putea creşte. La cât, în ce etape, rămâne de văzut. Sunt încă diverse scenarii. Aşa cum în presă au ieşit unele scenarii pe ceea ce înseamnă fiscalitate, există şi scenarii pe ceea ce înseamnă relaxare fiscală sau măsuri de stimulare a cererii', a spus Liviu Voinea.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ