Autostrada Deva-Lugoj, deviată de un cimitir ilegal care figura în acte ca păşune

| 25 apr, 2014

Lotul 4 din tronsonul de autostradă Deva-Lugoj va fi deviat după ce constructorul a descoperit un cimitir care funcţiona ilegal şi care figura drept păşune.

După ce constructorul a descoperit cimitirul de pe traseul autostrăzii, conducerea Ministerului Transporturilor a anunţat că a sesizat Parchetul General în această privinţă. Pentru ieşirea din impas, este necesară acum o Hotărâre de Guvern care să abată traseul autostrăzii din zona cimitirului.

În documente, aşa spunea domnul director Neaga (Narcis Neaga, directorul CNADNR - n.red.), acolo unde se afla acest cimitir fără autorizaţie, figura păşune când a fost expropriată. Noi am sesizat organele în drept. Mai departe ne facem treaba, abatem puţin autostrada şi o continuămDeci lucrurile sunt bune”, a spus Dan Şova.

Pe de altă parte, ministrul Transporturilor, Dan Şova, a anunţat că Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale intenţionează să inaugureze în acest an lotul 2 Timişoara - Lugojlotul 3 Orăştie - Sibiu, dar şi o porţiune de 6,5 kilometri a autostrăzii Bucureşti - Ploieşti.

De asemenea, anul viitor se aşteaptă recepţionarea loturilor 2,3 şi 4 de la Lugoj - Deva, cele patru loturi de la Sebeş - Turda şi loturile 1, 2 şi 3 de la Câmpia Turzii - Ogra - Târgu Mureş.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ