Avenir Telecom introduce în portofoliu accesoriile pentru telefoane mobile Celly și noi accesorii Energizer®

| 27 mar, 10:45

Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, își extinde segmentul de distribuție de accesorii pentru telefoane mobile și introduce în portofoliu accesoriile de înaltă calitate Celly, produse de Celly S.p.A, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori ai pieței de accesorii pentru telefoane mobile din Italia.

Pentru Avenir Telecom este o nouă extindere a segmentului de distribuție, după ce compania a introdus în portofoliu, în februarie 2018, telefoanele și accesoriile . De asemenea, compania completează gama de accesorii Energizer® cu produse cu garanție pe viață.

 

Avenir Telecom devine distribuitor exclusiv în România al accesoriilor de înaltă calitate Celly destinate dispozitivelor mobile. Mișcarea are loc într-un context favorabil de evoluție a pieței. Potrivit estimării Avenir Telecom, piața de accesorii pentru telefoane mobile a crescut anul trecut cu circa 40%, la aproximativ 14 milioane de unități. Estimarea ia în calcul numărul de smartphone-uri vândute în 2018, aproximativ 4 milioane de unități, fiecare nou telefon cumpărat generând achiziția, în medie, a trei accesorii. La acestea se adaugă şi telefoanele mobile deja existente în piață, care generează achiziții suplimentare de accesorii, precum folii şi carcase de protecție.

„Adăugarea accesoriilor Celly în portofoliul nostru este un pas important pentru Avenir Telecom în direcția completării portofoliului, în special în zona de protecție, fashion, audio și gadget. Este un brand care se pretează strategiei noastre de a vinde produse de bună calitate, cu design atractiv și ambalaj modern, certificate si complet compatibile pentru o gamă foarte largă de dispozitive mobile existente în piață”, spune Costin Soare, director general Avenir Telecom.

Avenir Telecom distribuie astfel toată gama de accesorii Celly destinată dispozitivelor mobile, axată pe mai multe categorii de produse, precum: protecție, încărcare, audio, utility, sport, foto și timp liber. Celly pune accent pe înțelegerea nevoilor clienților ca fiind componenta esențială a unei strategii de succes. Celly produce accesorii smart care ajută clienții să rămână conectați în orice moment al vieții de zi cu zi: acasă, la serviciu, în timpul antrenamentelor, când călătoresc sau în timpul liber. Cu o experiență de 20 de ani pe piață, Celly S.p.A este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori ai pieței de accesorii pentru telefoane mobile din Italia.

Accesorii Energizer® cu garanție pe viață

Avenir Telecom completează gama de accesorii Energizer® destinate încărcării de telefoane mobile cu produse cu garanție pe viață, fabricate din materiale foarte rezistente. Noile produse Energizer® constituie soluția concretă a Avenir Telecom la intensificarea utilizării smartphone-urilor, în contextul duratei de viață scăzute a bateriilor acestora.

Păstrând ADN-ului mărcii Energizer®, noua gamă oferă soluții inovatoare de încărcare, fabricate din materiale robuste și componente alese cu atenție pentru fiabilitatea lor. Cablurile, încărcătoarele wireless, încărcătoarele de mașină și încărcătoarele de perete sunt disponibile în mai multe variante (de la 1A la 3.4A) pentru a acoperi nevoile tuturor utilizatorilor.

Cablurile de încărcare/transfer de date, cu garanție pe viață, disponibile pentru toate încărcătoarele din gamă, rezistă la o tensiune de până la 50 kg și la peste 10.000 de răsuciri. Sunt acoperite de o țesătură dintr-un material plastic foarte rezistent, care le conferă durabilitate și flexibilitate. Conectorii, realizați din componente de înaltă calitate, sunt întăriți în zonele unde au loc cele mai multe îndoituri și răsuciri pentru a proteja circuitele și pentru a absorbi presiunea.

Încărcătoarele de perete și încărcătoarele de mașină sunt fabricate din fibră de sticlă și policarbonat care asigură robustețea lor în condiții extreme de utilizare. Rezistă la căderi de până la 2 metri, la greutatea de 1,8 tone a unei mașini care trece peste ele și la mii de utilizări. Încărcătoarele sunt disponibile în mai multe variante (de la 1A la 3.4A) pentru a acoperi nevoile tuturor utilizatorilor.

Fiind o soluție convenabilă și rapidă, încărcătorul wireless Qi ™, poate alimenta smartphone-uri compatibile de până la 10W. Ultra-subțire, cu design elegant, este fabricat din oțel de înaltă rezistență. Încărcătorul wireless, compatibil cu majoritatea huselor și carcaselor de protecție, este alimentat printr-un cablu micro-USB garantat pe viață.

Despre Celly

Compania Celly S.p.A este specializată de peste 20 de ani în producția și distribuția de accesorii pentru piața de telefonie mobilă. Accesoriile marca Celly sunt concepute pentru a îmbunătăți și simplifica experiența de utilizare a smartphone-urilor și tabletelor ce răspund nevoilor pieței. Compania, cu sediul în Italia, este prezentă în peste 45 de țări din întreaga lume, având peste 1000 de repere în portofoliu, împărțite în mai multe categorii de produse: protecție, încărcare, audio, utility, sport, foto și timp liber. În 2014, Celly a devenit parte a Esprinet Group, cel mai mare distribuitor de tehnologie din Europa de Sud, pentru a crea cel mai puternic jucător de distribuție de pe piața accesoriilor mobile și pentru a spori gradul de awareness al mărcii Celly în toate țările europene.

Despre Avenir Telecom

Avenir Telecom este unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii de telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România şi subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA (AVT:PAR), unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente și servicii de telecomunicații din Europa şi producătorul şi distribuitorul accesoriilor şi telefoanelor Energizer®.

În România, Avenir Telecom operează unul dintre cei mai mari retaileri GSM, Internity, cu o rețea națională de 49 de magazine. Internity oferă produsele și serviciile operatorului de telefonie mobilă Telekom România, precum și o gamă extinsă de telefoane și accesorii GSM sub marca proprie Energizer®.

Tag-uri: Avenir, telefoane
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ