Averea unui român bogat este în pericol. Soţia a intentat DIVORŢ

| 30 iul, 20:01

Banii nu garanteaza trainicia unui cuplu, ba mai mult... il dezbina. Intr-un moment in care isi poate pierde libertatea pentru urmatorii ani, omul de afaceri Dan Adamescu, primeste si vestea ca sotia sa a intentat divort dupa 12 ani.

 

In timp ce ea s-ar fi saturat de escapadele si de jignirile lui, el i-ar fi reprosat ca il fura. Mija acestui conflict conjugal este ametitoare. Averea estimata a celor doi este de aproape un miliard de euro, din care Carmen Adamescu vrea jumatate.

La 67 de ani, viata lui Dan Adamescu s-a complicat brusc. Are deja o condamnare de patru ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru ca ar fi mituit judecatori de la Tribunalul Bucuresti, si in curand Instanta Suprema i va da sentina finala. Nici sotia sa nu are vesti tocmai bune: dupa 12 ani de casatorie, Carmen Adamescu este gata sa se separe de el chiar daca unul dintre cei mai bogati romani, cu o avere estimata intre 750 de milioane de euro si un miliard de euro.

Carmen Adamescu are o lista obisnuita de pretentii pentru o femeie in situatia ei: isi doreste ca procesul sa fie judecat la secret, divortul sa fie pronuntat din vina lui, iar ea sa fie despagubita cu zece milioane de euro.

Motivul invocat: ''a suferit ca o sotie inocenta.''

Sotii Adamescu sunt impreuna din 1993. Pe atunci, cel supranumit seful consignatiilor din Romania, revenea din Germania cu tituri intregi de televizoare color. Au trait bine vreo zece ani la Monaco, unde s-au si casatorit in 2003. Si tot impreuna au dezvoltat imperiul financiar al familiei. Magazinul Unirea, Hotelul Intercontinental, Astra Asigurari sunt doar cateva dintre afacerile care le-au adus sume colosale.

Carmen Adamescu isi doreste jumatate din compania Unirea Shopping Center, pe care o si conduce. O afacere care i-a adus profituri mari, dar este si locul unde s-ar fi petrecut scandaluri publice intre ei.

De cativa ani insa, relatia miliardarului cu sotia lui - sustin apropiatii lui Carmen Adamescu - a inceput sa scartaie: nu doar din pricina femeilor despre care afaceristul ar fi vorbit cu lejeritate, ci si din cauza fricii lui ca ea il fura.

O miza importanta la partaj este si un conac urias din inima verde a Capitalei. Dupa cum este amplasata, si dupa cum este amenajata, vila valoreaza cateva milioane de euro. Si Dan Adamescu, si sotia lui, Carmen, au cate un copil din casatorii anterioare. Fratii vitregi ar putea conduce in viitor imperiul lui Adamescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ