AVERTISMENT! MAE atenţionează românii referitor la închiderea punctul de trecere între Kurdistan şi Turcia

| 28 noi, 13:24

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) avertizează cetăţenii români referitor la închiderea singurului punct de trecere terestru între regiunea Kurdistan şi Turcia, informează un comunicat de presă.

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau doresc să se deplaseze în Regiunea Kurdistan, din Irak, că autorităţile turce au închis punctul de trecere a frontierei Ibrahim Khalil, terestru, singurul funcţional dintre Regiunea Kurdistan şi Turcia", se arată în documentul citat. 

Punctul de trecere a fost închis în repetate rânduri, în contextul operaţiunilor militare desfăşurate în partea turcă a vămii (localităţile Sirnak, Silopi, Cizre, Nusaybin). 

În consecinţă, MAE recomandă cetăţenilor români să evite deplasările în această zonă. 

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în "App Store" şi "Google Play"), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îţi poate salva viaţa !".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 20:04
munca
Afaceri acasa!
Afaceri de acasa! Oferim un sistem extra-eficient de instruire gratuita in care inveti rapid cum poti incepe afaceri de acasa. Cursul este total gratuit si te invata tot ceea ce iti trebuie pentru a sti cum sa pornesti afaceri de acasa! Cand vrei cu toata seriozitatea mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ