AVERTIZARE CANICULĂ: Vreme caldă şi local caniculară, pentru intervalul 3 august - 4 august

| 03 aug, 2014

AVERTIZARE CANICULĂ. Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a emis, duminică, o avertizare de vreme caldă şi local caniculară, pentru intervalul 3 august - 4 august 2014.

AVERTIZARE CANICULĂ. În intervalul menţionat, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local caniculară în cursul după-amiezelor, în special în sudul şi estul Moldovei, Dobrogea şi cea mai mare parte a Munteniei unde se vor înregistra temperaturi maxime de 35...36 de grade, iar izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie şi pe arii restrânse în cele de deal şi de podiş.Â

 

CITEȘTE ȘI: Cum să facem faţă căldurii din această vară? 6 trucuri care ne ajută


CITEȘTE ȘI: Cum să supravieţuieşti vara fară aer condiţionat. TRUCURI care te ajută să scapi de CĂLDURĂ


CITEȘTE ȘI: NU V-AŢI FI AŞTEPTAT! Ce trebuie să faceţi ca să vă răcoriţi eficient în zilele caniculare?

 

În cursul zilei de 5 august în sud-estul ţării vremea se va menţine caniculară, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 35 de grade şi disconfort termic ridicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ