Avocată a Baroului Timiş, prinsă în timp ce lua mită pentru trafic de influenţă

| 28 apr, 2014

O avocată a Baroului Timiş a fost prinsă în flagrant, luni, în timp ce lua mită pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru a obţine soluţii favorabile în mai multe dosare

'Avocata este la audieri, la sediul DNA Timişoara, fiind suspectată de trafic de influenţă. Procurorii vor cere reţinerea pentru 24 de ore pe bază de Ordonanţă, urmând ca marţi să fie prezentată magistraţilor pentru un mandat de arestare, probabil pentru 30 de zile', a declarat luni pentru AGERPRES Tamaş Schiffbeck, procuror-şef al DNA Timişoara.

Avocata a fost prinsă de procurorii DNA în timp ce lua mita de 12.000 de lei de la denunţător, într-un restaurant. Iniţial, femeia a cerut 16.500 de lei şi i-a promis denunţătorului că va interveni pe lângă preşedintele Judecătoriei Timişoara pentru a-i rezolva dosarele.

Acesta nu este primul caz de luare de mită pentru trafic de influenţă în care sunt implicaţi oameni ai legii din Timişoara, chiar dacă este vorba de situaţii punctuale.

Lidia Barac, preşedinta Curţii de Apel Timişoara, declara la şedinţa de bilanţ a instanţei pe care o conduce că din analizarea acestor cazuri punctuale s-a desprins o axiomă care arată că 'tendinţa de a intra în zona de lipsă de integritate nu este legată de starea materială a persoanelor în cauză, a familiilor lor sau de salarizarea în sistem', conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ