Avocata elevei violate, atac dur la Cătălin Măruță

| 22 iul, 14:30

Mioara Donosă, avocata din Vaslui care o reprezintă în instanţă pe eleva violată, s-a arătat revoltată de decizia postului Pro TV de a face publică identitatea victimei, în contextul în care realizatorul TV i-a dat asigurări că va fi protejată şi identitatea mamei, nu doar a fetei, scrie adevarul.ro.

Avocata Mioara Donosă a relatat pentru Adevărul că decizia postului PRO TV de a furniza imagini cu eleva care a fost victima unei infracţiuni de viol contravine nu doar unei promisiuni ferme primite de la realizatorul de televiziune Cătălin Măruţă, ci unor principii fundamentale privind protectia unor astfel de persoane. „Am fost contactată de reprezentanţii postului PRO TV pentru a avea o intervenţie în cadrul emisiunii domnului Cătălin Măruţă, însă nu am fost de acord, pentru că eu îmi apăr clienţii în sala de judecată şi nu în emisiunile de televiziune. Le-am spus că părinţii clientei mele dacă doresc să apară la televizor este decizia lor, eu îi apăr doar din punct de vedere juridic, însă recomandarea mea a fost să nu apară, tocmai spre binele fetei.

Mai multe, pe adevarul.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ