AVOCATA lui Victor Ponta, la DNA

| 09 iul, 11:23

Avocata premierului Victor Ponta, Loredana Radu, s-a prezentat joi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit unor surse judiciare, aceasta a venit la DNA pentru a ridica copii de pe documentele aflate la dosarul în care premierul a fost pus sub urmărire penală. 

Conform DNA, Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Turceni - Rovinari pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani, în calitate de avocat (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel"). 

Faptele reţinute de anchetatori ar avea legătură cu faptul că Ponta ar fi beneficiat de o parte însemnată din sumele obţinute de către SCA "Şova şi Asociaţii" de la complexurile energetice Turceni şi Rovinari, deşi nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în temeiul convenţiei de conlucrare dintre cele două case de avocatură.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ