KLAUS IOHANNIS a semnat decretul prin care Ponta îşi reia atribuţiile de premier

| 09 iul, 10:00

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind încetarea interimatului lui Gabriel Oprea în fruntea Guvernului și reluarea exercitării atribuțiilor de premier de către Victor Ponta.

Victor Ponta şi-a reluat atribuţiile de premier joi, după ce decretul preşedintelui Iohannis a fost publicat în Monitorul Oficial.

"La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează interimatul domnului Gabriel Oprea în exercitarea funcției de prim-ministru al Guvernului României.

La aceeași dată, domnul Victor-Viorel Ponta își reia exercitarea atribuțiilor constituționale și legale de prim-ministru al Guvernului României", se arată în decretul comunicat de Administraţia Prezidenţială presei.

Citeste si: NOUL fotograf al lui KLAUS IOHANNIS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iul, 15:11
Jock
Incredibil ce mafiot mitocan acest presedinte. Sa fie de accord sa i se mareasca salariul !!!! fara copii , cu 7 case , cu salar de presedinte de tara si sa fie atit de nehamesit. Imi vine sa vomit. Era de apreciat , pentru ca nu a fost nevoit, nu are nici o justificare acest nesimtit de Ciolannis. Ca bine Iise spune CIOLANNIS , trebuia sa nu fie de accord cu o asemenea masura. A dovedit o data in plus ce character imfam are, pus numai pe capatuiala. Dar la romanii care au lucrat peste 30-40 de ani si au cite o pensie de 400-500 ce zice. Romani cvare au de platit chirii , de intretinut copii si batrini fara nici un sprijin material care nu au dupa ce bea apa de saraci si nevoiasi ce sint. Oare Iohannis maninca cu 2 linguri si cu 10 guri ???? Mi-e rusine de nerusinarea lui. D-na ministru Rovana Plumb la noi nu va ginditi ? Consider ca cea mai mica pensie in Romania ar trebui sa fie 20 milioane de lei. Altfel murim cu zile. Altii c u 2-300 de milioane de lei ? de ce atita batjocura pe acest popor ? de ce asa mai discrepante in lupta pentru supravietuire. D-le prim ministru nu aveti nici o posibilitate sa anulati aceasta masura marbara si abuziva de marire de salar a dvs si a presedintelui ? Mafioata de la ICCJ I se mareste salariul ca sa ne poata baga nevinovati la puscarie. Revoltator. Asa ceva nu se face. D-le Ponta si d-na ministru Rovana Plumb faceti ceva, asa ceva nu este posibil. Si legat de pensile parlamentarilor, din nou o mare porcarie. Ajustati pensile romanilor de rind si apoi puneti-va voua cit vreti dar lasati-ne si pe noi sa traim ca noi v-am pus acolo, nu sa va bateti jos, ci sa ne respectati si sa lucrati si pentru noi. RUSINE Klauz Iohannis, te bucuri la citeva mii de lei dar noi murim cu zile din cauza avaritiei tale. Doamne ce nerusinat. Hai romani si Diaspora sustineti-l pe mutalau in continuare. Rusine Ciolannis ca ai acceptat marirea de salariu . Rusine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09 iul, 14:56
mariana
merita interesul tau
Avem nevoie imediat de oameni extrem de seriosi si care vor sa colaboreze cu noi urgent intr-o activitate part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri rapide de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ