Victor Ponta, despre participarea lui Klaus Iohannis la Cina de Iftar

| 09 iul, 14:01

Premierul Victor Ponta a transmis, joi, un mesaj referitor la participarea președintelui Klaus Iohannis în urmă cu o zi la Cina de Iftar, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii musulmane.

"Un gest lăudabil și normal din partea unui Președinte al unei țări democratice/ sper că în acest fel să se mai spele rușinea și confuzia provocată societății noastre de declarațiile iresponsabile împotriva comunității musulmane promovate de politicieni expirați dornici de atenție și de campaniile de presă ale unor jurnaliști evazioniști fiscali (care stau și acum "pe sponsorizare" la un om de afaceri musulman din Romania)", a scris premierul Ponta pe contul său de Facebook.

Mesajul premierului Ponta face aluzie la polemicile stârnite de proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la București, fondurile urmând a fi asigurate de către statul turc.

Critici dure privind acest proiect au fost lansate inclusiv de fostul președinte Traian Băsescu. Acesta declara la sfârșitul săptămânii trecute: "E o poveste, dacă n-ar fi tragică, ar fi comică. (...) Astfel de decizii sunt nesăbuite, dacă nu chiar antinaționale. (...) Nu există risc mai mare decât să aduci studenți musulmani în țară" "aducerea studenților musulmani în țara reprezintă "cel mai mare risc".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ