Băsescu, despre scandalul moscheei: Să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care un tânăr se detonează

| 09 iul, 20:19

Traian Băsescu duce o luptă continua cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Victor Ponta. Cea mai recentă temă de dispută este cea a contruirii unei moschei în București. Băsescu e de părere că asta va atrage terorismul în România. ”Sunt doi nesăbuiți!” e eticheta pusă de Băsescu lui Iohannis și Ponta.

”Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă.

Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri romîni eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.

Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală?”, e mesajul lui Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iul, 09:09
CWQ
După ce și-a băgat p... în țara asta timp de 10 ani , acum l-a apucat grija de ea .
Vezi Doamne , nu mai poate dormi de grija românilor , când el a fost cel care-a spus președintelui Turciei că a pregătit documentele pentru pământul pe care să se construiască moscheea și acum vine să dea vina pe alții .
Vede că nu-l mai bagă nimeni în seamă și apare cu tot felul de tâmpenii fătate la beție și după dorul de Lenuța .
PS Cel mai nenorocit , mafiot , trădător și diabolic om pe care l-am văzut în viața mea .
11 iul, 23:02
El Condor
Golan de mahala
Ce vocabular abject pe un cetatean cu pretentii ... Si apoi, cel mai rau ar fi daca bloda de Plescoi s-ar afla langa cel care se sacrifica. Ar deveni automat eroina nationala (cu loc sigur printre icoanele de la biserica de langa Roman, cu cruce din "tava " de 1 tol) .
09 iul, 22:36
Dumitru
Tu cauti de lucru , eu am o oferta !
Tu cauti de lucru iar eu am o oferta ! Esti invitat sa castigi bani si tu si eu . Hotarasti singur.Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane.Oricum lucrezi . Faci asta sub autoritarea unui sef ( unu la o localitate daca se nimereste om de treaba ) sau lucrezi cu un prieten ( si din acestia trebuie sa alegi ) .Persoana cu o minte închisă la orice subiect, rareori reușește. Putin curaj si vei vedea cata dreptate am avut. Putem discuta despre asta . Aici tu esti sefu ! email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ