VICTOR PONTA, din nou la Spital. Date OFICIALE despre starea premierului

| 09 iul, 18:43

Premierul Victor Ponta a ajuns din nou la spital după operația făcut în Turcia! Ponta a efectuat un control la Spitalul Militar, la medicul Ion Codorean.

Acesta a fost cel care a asistat la operația de la Istanbul și a coordonat echipa de specialiști turci. Ion Codorean a declarat ca recuperarea lui Victor Ponta merge conform planului iar starea postoperatorie este una buna.

"Recuperarea dlui premier decurge conform programului, se află în parametri normali pt aceasă perioadă postoperatorie. Incă 2 săptămâni nu are voie să se sprijine pe picior, va folosi cârjele încă 2 săptămâni fără să se sprijine, apoi încă 10 zile se va sprijini cu o singură cârjă. Nu are voie să facă flexie de peste 90 de grade a acestui genunchi operat. Suntem în luna iulie, nu cred că va avea o recuperare foarte rapidă, poate în iarnă, de sărbători să revină la baschet", a spus medicul.

Ponta a mers la control în această după amiză, după ce și-a reluat atribuțiunile de prim-ministru.

Unitatea medicală a emis un comunicat de presă cu recomandările primite de premier.

Informare privind evaluarea stării de sănătate a d-lui Victor Ponta, Premierul României. În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Tării nr. 166/2006, cu modificările şi completările ulterioare şi a Normelor metodologice adoptate în aplicarea acestuia, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” a fost mandatat să comunice următoarele informaţii privind evaluarea stării de sănătate a Prim-ministrului Victor Ponta:

Astăzi, 09.07.2015, în jurul orei 13.00, premierul Victor Ponta s-a prezentat la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” în vederea realizării consultului de specialitate pentru evaluarea stării de sănătate şi stabilirii conduitei terapeutice şi a protocolului de recuperare medicală post-intervenţie chirurgicală.

În urma controlului medical efectuat, pacientul a primit următoarele indicaţii şi recomandari medicale:

Evoluţie post-operatorie favorabilă, recuperarea pacientului decurgând în parametrii normali;

Pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat şi sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade

Respectarea unui program zilnic de gimnastică medicală, fizioterapie şi kinetoterapie, conform standardelor internaţionale;

Control ortopedic peste 21 zile sau la nevoie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ