Avorturile, căsătoriile gay şi egoismul duc lumea către catastrofă

| 30 sep, 2013

Acum în lume sunt cu şase milioane de copii mai puţini decât în 1990 şi acesta este doar începutul dezastrului. Potrivit datelor ONU, către anul 2050 vor fi cu 240 milioane de copii mai puţini decât acum - a semnalat expertul american Don Feder, director pe probleme de comunicare al Congresului Mondial al Familiilor.

Această situaţie este ''rezultatul unor idei greşite, al unor atitudini şi politici pe care ţările occidentale le duc de la sfârşitul Primului Război Mondial'', a declarat jurnalistul şi juristul Don Feder la conferinţa internaţională cu tema ''Apărarea valorilor familiei'', desfăşurată săptămâna trecută la Belgrad, după cum au relatat ITAR-TASS şi pravoslavie.ru.

În opinia expertului american, pentru aşa-numita ''iarnă demografică'' există câteva cauze principale, una din ele fiind cultivarea individualismului şi egoismului, urmată de lipsa de responsabilitate faţă de societate. ''Altădată nimeni nu-şi punea întrebarea despre lăsarea de urmaşi, aceasta era ceva firesc, ca şi respiraţia'', a subliniat Feder. 

Printre factorii declinului demografic se numără de asemenea popularitatea în creştere a mijloacelor de contracepţie, a adăugat expertul, amintind că, potrivit datelor ONU, fiecare a doua femeie din lume foloseşte contraceptive, astfel că la nivel mondial se fac 42 de milioane de avorturi pe an, ceea ce este comparabil cu populaţia Spaniei.

Pe de altă parte, a mai subliniat expertul american în cadrul conferinţei din capitala sârbă, ''căsătoriile între persoane de acelaşi sex, promovate de UE, ONU şi actuala administraţie a SUA, au rupt orice legătură între căsătorie şi naşterea de copii''.

Nu în ultimul rând, a semnalat în continuare Don Feder, ''iarna demografică'' este cauzată de ''pierderea credinţei şi a speranţei''. ''Nu este o coincidenţă, a afirmat el, faptul că în Europa occidentală, îndepărtată în mare parte de creştinism, se observă cea mai mică rată a natalităţii din lume. Ţările în care bisericile sunt pline demonstrează un nivel ridicat de creştere a populaţiei şi invers''. 

Reprezentantul Congresului Mondial al Familiilor a afirmat totodată că această perspectivă a depopulării cu care se confruntă în prezent omenirea a mai fost înregistrată doar o singură dată, în secolul al 14-lea, în timpul epidemiei de ciumă. 

În acest context, a rezumat expertul american, ''ideile care duc la catastrofă demografică trebuie schimbate imediat, ca să mai existe un viitor''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 2013
iisus
Pocaiti jegosi
Pocaitii imputiti din sua scriu tampenii din-astea si voi le preluati. bravo!
01 oct, 2013
rad_de_prosti
MAI AVETI MULTI RETARDATI ANGJATI BAI ILIE ?
MULTI KRETINI SCRIU AICI, DAR NA, CAND PUBLISHER E COSTIN ILIE SI PLAVANUL DE KELEMEN DIRECTOR, E NORMAL
30 sep, 2013
Luva
jurnalism de clasa
Amice jurnalist ......esti un idiot
30 sep, 2013
Andronache Adrian
Povestea cresterii exponentiale
Traia o data o bacterie intr-o sticla. Traia linistita si se dividea la fiecare 1 minut, avand un mediu nutritiv la discretie. Dupa multa, multa vreme, a constatat dintr-o data cu groaza ca sticla in cared traia se umpluse pe sfert cu ea insasi si suratele sale... A consultat cateva "bacterii de stiinta" si acestea i-au confirmat: mai avea de trait doar 2 minute. Cuprinsa de groaza, a trimis "cosmonauti-bacterii" sa gaseasca o alta planeta locuibila, o alta sticla goala. Cu putin inaintea clipei fatidice in care urma sa umple complet sticla, mesagerii au anuntat-o ca au mai fost descoperite inca 3! (TREI) sticle. Bucuroasa, a trimis navele spatiale pentru colonizarea celor trei sticle nou descoperite... Si totusi, cate minute mai avea de trait dupa descoperirea celor trei sticle suplimentare??

"Cresteti, inmultiti-va si umpleti Pamantul"... Este un indemn care era valabil acum 5000 de ani!. Acum, sticla mai e putin si da pe dinafara
30 sep, 2013
Marius
Foarte bun articol!
Foarte bun articolul!
Probabil ca asta si doresc elitele oculte ale omenirii, o catastrofa pentru omenire, pentru a instaura o dictatura.
Pe langa avorturi, casatorii gay, individualism si egoism as mai adauga si legalizarea eutanasiei, consumului de droguri, prostitutia, pornografia.
Libertatea si drepturile omului sunt prost intelese de multi oameni, ei cred ca au liber la orice prostie, tampenie.
Solutia este intoarcerea la Dumnezeu! Dumnezeu este singura persoana buna de la care trebuie sa invatam cum sa traim.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ