Azerii de la Socar îşi măresc reţeaua de benzinării în România

| 02 iul, 2013

Socar a deschis a 15-a benzinărie din reţeaua deţinută în România şi are pentru acest an un buget de 50 de milioane de euro pentru construcţia de noi staţii, după ce a cumpărat terenuri, necesare extinderii, în toate regiunile ţării, a anunţat marţi compania azeră.

"Investiţiile Socar România în reţeaua de retail la nivel naţional sunt în creştere. Suntem în punctul în care am achiziţionat terenuri pentru benzinării în toată ţara: în curând o să vedeţi staţii sub brandul SOCAR în toate zonele României. Avem planificat pentru anul în curs un buget de 50 de milioane de euro. Planul de investiţii, numărul benzinăriilor şi ritmul dezvoltării naţionale în 2013 depind de dinamica pieţei carburanţilor din România, dar şi de întregul proces birocratic de autorizare", a declarat într-un comunicat directorul general executiv al Socar România, Hamza Karimov.

Compania a deschis marţi o benzinărie la Piatra Neamţ, după o investiţie de peste un milion de euro.

Socar deţine în România 15 staţii de alimentare cu carburanţi, în zona de nord-est, respectiv în judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava şi Neamţ. Compania vizează noi unităţi în Roman, Focşani, Buzău, Adjud, Bacău şi Piatra Neamţ.

Investiţiile în reţea s-au ridicat la peste 22 milioane euro.

Compania petrolieră azeră de stat a anunţat anterior că vrea să ajungă în câţiva ani la o reţea de 300 de benzinării în România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ