B'Estfest Summer Camp 2013, cronica primei zile

| 06 iul, 2013

A şaptea ediţie a B'Estfest Summer Camp 2013 a început vineri seara, pe malul lacului Pasărea, în comuna Tunari, zeci de trupe din România şi de peste hotare urmând să susţină concerte până luni dimineaţă.

Changing Skins a fost trupa care a deschis distracţia pe scena Coca-Cola cu ritmuri de electro-rock.  Una dintre trupele aşteptate, Viţa de Vie, a venit pe scenă, aproape de miezul nopţii, cu un show special din care nu au lipsit piese de pe albumul 'Fenomental'. Melodii precum 'Basul şi cu toba mare', 'Iamma' sau 'Vino la mine' au fost cântate la unison de Adrian Despot şi fanii trupei Viţa de Vie.

'Omul cu Şobolani' a aprins Rock Arena cu un show live plin de adrenalină susţinut de Dan Amariei la voce, Nicolae Aramă la chitară, Radu Andrei la chitară bas şi Mihnea Dobrotă la tobe. 

Headlinerii primei zile, trupa Texas, a adunat după miezul nopţii în faţa scenei principale a festivalului, Ciuc Stage, câteva mii de spectatori. Solista trupei, Sharleen Spiteri, a cântat şi a comunicat cu publicul arătând că se simte bine pe scena B'Estfest Summer Camp. La final, la cererea fanilor, trupa şi-a prelungit concertul cu alte câteva piese.

Pe cele şapte scene ale festivalului B'Estfest au urcat, de asemenea, The Heavy, Madddog, Tiamat, 1000 Mods, Nişte Băieţi, Les Elephants Bizarres, Ţapinarii, Gothic, Diamonds are Forever, Joker, CA:RO, Bass Turbat, care au oferit un show live în premieră la B'Estfest, Amon, Yuffa&Hardcore. 

Show-urile au continuat până dimineaţa în Freedom Music Arena Silent Discotheque alături de Dj Undoo, Bully, Disco Sigaretta şi Got Bass (Owniga&Phlo). 

Vizitatorii B'Estfest Park au avut ocazia să vadă şi proiecţii de film, zone de sport, de relaxare, expoziţii, workshop-uri şi o zona de camping. Nici iubitorii filmelor nu se vor plictisi în cele trei zile ale festivalului, peste zece filme premiate în cadrul a numeroase gale internaţionale, precum Festivalul de Film de la Cannes, Berlin sau chiar Gala Premiilor Academiei Americane de Film (Premiile Oscar), urmând să ruleze în fiecare zi.

A doua zi a festivalului, 6 iulie, îl va avea ca headliner pe Nas, secondat de Nneka, pe scena principală, iar Biohazard şi Coma vor concerta pe Coca-Cola Stage. 

Cei care vor participa la B'Estfest Summer Camp au la dispoziţie o linie de autobuz specială care va funcţiona inclusiv pe timpul nopţii. Linia care va asigura transportul va funcţiona tur-retur, de la Piaţa Charles de Gaulle, din faţa parcului Herăstrău (staţia de metrou Aviatorilor), şi se va opri şi în Piaţa Presei Libere, până la intrarea în B'Estfest Park. Autobuzele vor avea inscripţionat textul 'Linie specială B'Estfest' şi vor pleca la fiecare 15 minute.

La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B'Estfest Park spre Bucureşti în funcţie de fluxul de spectatori, la un interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 6.00. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei, echivalentul unui bilet pentru liniile speciale, iar plata va fi posibilă fie prin validarea portofelului electronic preîncărcat, fie prin achiziţionarea titlului de călătorie la urcarea în autobuz.

Publicul va avea la dispoziţie şi linia de maxi-taxi 445, care are staţia la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36, ori la Staţia Băneasa S.A. Microbuzele vor circula la interval de 15-20 de minute, iar capătul liniei va fi în apropierea festivalului.

Pentru cei care vor alege să vină cu maşina personală vor exista două parcări în cadrul B'Estfest Park, una cu plată, lângă intrarea în festival, şi una gratuită, aflată la o distanţă mai mare.

B'Estfest Summer Camp 2013 are loc în perioada 5-7 iulie, pe malul lacului Pasărea în comuna Tunari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ