BACALAUREAT 2013: Candidaţii la BAC susţin, mâine, proba la Limba română

| 30 iun, 2013

BACALAUREAT 2013: Candidaţii la examenul de bacalaureat vor susţine mâine prima probă scrisă, cea la Limba şi literatura română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Probele scrise vor continua marţi, cu proba la Limba maternă pentru absolvenţii de liceu care aparţin minorităţilor naţionale şi miercuri, cu cea obligatorie a profilului.

Proba scrisă la alegere a profilului şi specializării se va da pe 5 iulie, iar rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie până la ora 12,00. Tot în ziua afişării rezultatelor, până la ora 16,00, se vor putea depune contestaţiile. Rezolvarea acestora se va face între 9 şi 11 iulie, iar afişarea rezultatelor finale se va face pe data de 12 iulie.

Un elev care nu se prezintă la probele orale poate participa la probele scrise, însă, nu poate promova examenul de bacalaureat, precizează metodologia aprobată de MEN.

Pentru susţinerea examenului naţional de bacalaureat, în sesiunea iunie - iulie, s-au înscris 187.898 de elevi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ