Bacalaureat 2014: Profesorii nu vor boicota examenul

| 09 iun, 2014

Bacalaureat 2014. Cu o zi înainte de demararea BAC-ului, liderul Federaţiei Sindicatelor din învăţământ "Spiru Haret" a anunţat că profesorii nu vor boicota examenele, pentru că nu toţi dascălii îşi doresc acest lucru.

Bacalaureat 2014. Boicotarea examenului de bacalaureat nu este o acţiune care să fie declanşată de o singură federaţie. În momentul de faţă nu cred că se poate întâmpla aşa ceva", a declarat la RomaniaTV.net Marius Nistor, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Învăţământ "Spiru Haret".

Oficialul a precizat că în ciuda faptului că profesorii sunt profund nemulţumiţi de plata care se face la examenul de bacalaureat, o acţiune de boicotare se face cu acordul tuturor dascălilor, iar în acest moment, nu toţi profesorii îşi doresc acest lucru.

"Sunt profesori nemulţumiţi că sumele care se plătesc pentru bacalaureat nu sunt suficiente în conformitate cu răspunderea care îi revine fiecărui cadru didactic implicat în aşa ceva, dar ca să poţi declanşa o boicotare a examenelor naţionale, lucrurile sunt mult mai complicate. În primul rând, toate cadrele didactice trebuie să fie solidare într-o astfel de acţiune, pentru că degeaba membrii Federaţiei "Spiru Haret" nu vor dori să participe la examenele naţionale, pentru că mai sunt încă 100.000 de profesori care s-ar putea să nu gândească la fel. Când vorbeşti de boicotarea examenelor naţionale trebuie să fie o coordonare între toate federaţiile sindicale din învăţământ", a mai spus liderul Federaţiei "Spiru Haret", Marius Nistor.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
Tag-uri: bacalaureat 2014
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ