"Băgați șobolanul în cușcă". Secretul lui Dragnea, divulgat de un fost șef ANAF

| 13 aug, 17:46

România se află pe marginea prăpastiei după ce "sluga" lui Liviu Dragnea de la Interne a ordonat să fie înăbușită cu violență manifestarea publică pașnică a românilor din diaspora, spune fostul șef ANAF, Gelu Diaconu.

Secretele regimului lui Dragnea au fost divulgate de fostul apropiat al PSD: șeful PSD a înțeles că, dacă ai o masă de votanți asistați social și le dai ceva în plus, votul lor te face intangibil.

În plus, Dragnea și-a pus sute de apropiați în funcții, de regulă "executanți incompetenți" și capturează PSD-ul, Parlamentul, Guvernul.

Doar mobilizarea civică ne mai poate readuce în lumea civilizată, crede Diaconu, care este sigur că "sfarsitul sobolanului este aproape":

"Bagati sobolanul in cusca. Altfel va da foc la tara!

S-au scris mii de pagini despre un individ de anvergura judeteana, incult, veros si smecher.
Libidinos cu mai marii zilei, cu Statul lui Paralel, pe care i-a folosit cocotandu-se in functii de partid si de stat.

A inteles repede ca, daca ai o masa de votanti asistati social, si le dai ceva in plus, votul lor il vor putea face intangibil.
Si-a pus sute de apropiati in functii, de regula executanti incompetenti si captureaza PSD-ul, Parlamentul, Guvernul.

O negociaza si pe ma-sa numai sa ramana la putere si sa aiba la dispozitie forta institutiilor statului: Curtea de Conturi, ANAF, ASF, Politie, Jandarmerie, toate organismele de control a masei de manevra a celor saraci cu duhul.
Toti prostii sunt pusi la butoanele statului ca sa-l scape de belelele trecutului lui de baron: Teldrum, Belina, angajari fictive, etc. In frunte cu rusinea nationala Dancila!

Ieri insa a intrecut masura: sluga lui de la interne a ordonat sa se inabuse cu violenta o manifestare publica pasnica. Daca nu vom scapa de acest paranoid bolnav de putere, Romania va fi la marginea prapastiei.

Sobolanul e in stare de orice. A dovedit-o!
Doar mobilizarea civica ne mai poate readuce in lumea civilizata.

Sunt sigur ca sfarsitul sobolanului este aproape", a scris Gelu Diaconu pe Facebook.

DNA a dispus recent clasarea acuzaţiilor faţă de fostul şef ANAF, Gelu Diaconu, în dosarul ce viza fapte de corupţie în legătură cu cheltuirea fondurilor europene destinate integrării sociale a persoanelor de etnie romă, deoarece fapta nu există.

Tag-uri: dragnea, Gelu Diaconu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ