Băiețelul FĂRĂ FAȚĂ primește o ȘANSĂ la viață prin OPERAȚIE. Ce șanse îi dau medicii

| 02 oct, 2014

Băieţelul din Maroc, care s-a născut fără ochi, nas şi gură din cauza unei malformaţii, a obţinut şansa la o viaţă normală, căci va trece prin operaţia care îi va putea garanta o identitate socială, scrie site-ul stirile.rol.ro.

Yahya Zohra, în vârstă de trei ani, s-a născut cu o malformaţie deosebit de gravă. Oasele feţei lui nu se solidificau pentru ca trăsăturile să fie definitivate.

Părinţii au încercat să găsească un doctor specializat pe această problemă, care să îl opereze în ţara lui natală, însă speranţa a venit tocmai din Australia.

Mostapha, tatăl băieţelului, a plecat numaidecât în Australia împreună cu cel mic la o clinică de reconstrucţie facială. “Îngrijorarea mea este legata de rezistenţa lui în timpul operaţiei. Nu ştim cum reacţionează sau cum funcţionează creierul băiatului”, a declarat chirurgul Tony Holmes pentru Yahoo!News Australia.

Doctorul Tony Holmes a descris intervenţia băieţelului ca fiind una deosebit de complicată, cu un grad de risc de 9.5 din 10. “Cred că este dreptul fiecăruia să arate a om, iar acest puşti nu arată ca un om”, a mai adăugat chirurgul.

Doctorul Holmes l-a întâlnit deja pe micuţ pentru a realiza un mulaj al craniului său, iar prima intervenţie trebui să fie programată până la sfârşitul acestui an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ