Bancul preferat al lui Ceaușescu. Se tăvălea pe jos de râs când îl auzea

| 12 oct, 14:05

Nicolae Ceaușescu avea și o latură umană, spun cei care l-au cunoscut personal. Mitică Dragomir, spre exemplu, își amintește că fostul dictator avea inclusiv un banc preferat la care râdea în hohote.

„Am luat si masa cu Ceausescu. M-a pus sa-i spun un banc. Tremurau toti, le era frica. Toti imi faceau semne sa tac, dar la tupeul meu am spus„, a povestit Dragomir pentru Gazeta Sporturilor.

Iată bancul:

Pe o nava s-au intalnit Kennedy, Hrusciov si Ceausescu. Si, mancand ei, au zis ‘Sa vedem care-i cea mai curajoasa natie din lume!’ Keneddy i-a spus ‘John, arunca-te in ocean, ia cutitasul meu si sa-mi scoti un rechin pe punte!’. John s-a aruncat in ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fara o mana. Hrusciov spune ‘Aliosa, ia arunca-te tu in ocean, ia lama asta si sa-mi scoti trei rechini!’ Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fara doua picioare si fara o mana. Toata lumea ‘O, ce curaj, ce curaj!’. Vine Ceausescu dupa ce mai trage o tuica. ‘Bai Mitica, ia arunca-te in ocean, ia lingura asta, vezi daca scoti vreun pestisor sa nu ne facem de ras cu americanii si rusii!’ La care ala zice ‘Intra, ba, dumneata!, nu vezi ca-i apa rece?!. Toata asistenta ‘O, ce curaj, ce curaj!’„.

Reacţia a fost surprinzătoare:

Râdeau de se tăvăleau pe jos. Toată lumea zicea că-ți face, că-ți drege. Tot ce-au vânat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbagajul cu prepelițe„, a mai spus Dragomir.

Tag-uri: banc, Ceaușescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ