Bănicioiu: USL să dea dovadă de solidaritate cu Oprescu

| 07 sep, 2013

Vicepreşedintele PSD Nicolae Bănicioiu consideră că trebuie găsită în cel mai scurt timp o soluţie prin care să se înlăture pericolul câinilor maidanezi, menţionând că USL şi PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, în această problemă.

"Tragedia care a avut loc în Bucureşti ne face să înţelegem că o soluţie trebuie găsită în cel mai scurt timp. USL şi PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu, pentru a putea rezolva problema câinilor comunitari. Cel mai important obiectiv al tuturor factorilor de decizie, indiferent de culoarea politică, trebuie să fie acela de a garanta siguranţa cetăţenilor. Pasarea responsabilităţii nu mai poate continua, iar cei de la PDL trebuie să înţeleagă acest lucru, deoarece dau dovadă de cinism în faţa unei tragedii", susţine Bănicioiu, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Social-democratul este de părere că, de-a lungul timpului, democrat-liberalii au greşit "nepermis" în gestionarea problemei câinilor comunitari prin primarii pe care i-au avut, Traian Băsescu sau Adriean Videanu.

"Avem şansa să reparăm această situaţie acum, motiv pentru care trebuie să fim alături de Sorin Oprescu. Conducerea Parlamentului României a anunţat deja că va aborda o soluţie în privinţa câinilor comunitari în procedura de urgenţă. Cu toţii putem să arătăm că ne pasă implicându-ne în găsirea unei soluţii", a adăugat Nicolae Bănicioiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 sep, 2013
gica
O SOLUTIE AR FI
Prima solutie ar fi anchetarea lui Oprescu.A doua eutanasierea cainilor,etc...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ