Bărbatul șantajat de Adrian Corduneanu, zis ”Beleaua”, este păzit non-stop

| 05 apr, 18:52

Polițiștii au făcut scut în jurul bărbatului care a fost șantajat de Adrian Corduneanu, interlopul ieșean zis ”Beleaua”. Victima, martor cheie din dosar, a venit zilele trecute la muncă însoțit de doi agenți, care să-l păzească pe posibilul martor de vreo răzbunare a temutului clan.

Autoritățile au impus măsuri de securitate excepţionale în dosarul în care liderul interlop Adrian Corduneanu a fost arestat pentru şantaj. Omul despre care se presupune că ar fi fost şantajat de cel supranumit ”Beleaua” are parte de pază permanentă, scrie Ziarul de Iași.

Potrivit colegilor de la firma la care lucrează, acesta a venit la serviciu însoţit de doi poliţişti înarmaţi care au fost desemnaţi să îl protejeze.

Citește mai departe AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 08:52
Jokero
Toti suntem egali pe pamant
Totii suntem egali doar uni cauta sa domine pe alti si sa faca rau in rest suntem egali din nastere si asa v-a fi mereu nimeni nu este vesnic si zeu.
Asa si cei care ne conduc cred ca suntem marionetele lor.
07 apr, 08:49
Jokero
legile sunt slabe cu uni
Fiecare suntem egali uni cred ca sunt cu ceva mai speciali.
07 apr, 08:35
Jokero
Tot legile cred ca-i protejeaza de sunt ei belele.
Pe alti ii i-a pentru un kil de fer sau un ou sau eu stiu si alti cred ca sunt protejati ca alfel nu valoreaza nimic.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ