Bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din Capitală, prins de poliţişti

| 01 iul, 11:26

Poliţiştii au reuşit depistarea şi prinderea, în zona graniţei de vest a României, a bărbatului bănuit de comiterea unei tentative de tâlhărie la sediul unei unităţi bancare din Bucureşti pe 7 iunie.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul este din Bucureşti şi are 22 de ani. El va fi adus în Capitală, la Serviciul Investigaţii Criminale, după care va fi dus la Parchet cu propunere de luare a unor măsuri preventive. 

"În data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Operaţiuni Speciale şi al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, au reuşit depistarea şi prinderea, în zona graniţei de vest a României, a bărbatului bănuit de comiterea unei tentative de tâlhărie la sediul unei unităţi bancare la 7 iunie", informează un comunicat al DGPMB remis vineri AGERPRES. 

La data menţionată, bărbatul, având faţa acoperită şi mănuşi, a pătruns în sediul unei agenţii bancare şi i-a ameninţat cu o armă pe angajaţi, solicitând banii din seif. 

Imediat ce casiera a acţionat butonul de panică, bărbatul a fugit, fără să sustragă bunuri sau valori. 

"Ca urmare a activităţilor investigativ-operative efectuate, s-a conturat ipoteza că acesta, la finele lunii mai, a mai comis o infracţiune de tâlhărie, deposedând prin violenţă o femeie de geanta pe care o avea asupra sa. Fapta s-a petrecut în scara blocului unde domicilia persoana vătămată", se arată în comunicat.

În ambele cazuri, bănuitul ar fi fost ajutat să fugă de către un prieten al său, care îl aştepta în zonă cu un autoturism, persoană de asemenea identificată. 

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la adresa bărbatului, au fost identificate şi ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie în cauză. 

Cercetările sunt continuate de către DGPMB şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ