Bărbatul care i-a amenințat pe Mihai Gâdea și Pavel Abraham, închisoare cu executare

| 02 iul, 09:31

Bărbatul care i-a amenințat pe Mihai Gâdea și Pavel Abraham a fost condamnat la închisoare cu executare. Decizia magistraţilor braşoveni nu este definitivă.

 

 

George Romulus Georgescu este bărbatul care i-a ameninţat pe avocatul Pavel Abraham și pe realizatorul Antena 3, Mihai Gâdea. El a fost condamnat la trei ani şi două luni de închisoare cu executare. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Braşov şi nu este definitivă, potrivit Antena 3. Hotărârea instanței poate fi atacată în termen de zece zile de la pronunţare.

George Romulus Georgescu a fost condamnat de magistrați la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru şantaj, hărţuire şi ameninţare.

Avocatul Pavel Abraham a dezvăluit că a primit mai multe telefoane de amenintare din partea lui Georgescu, pentru că a decis să-l apere pe Bercea Mondial, în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat de luare de mită. Realizatorul Antena 3, Mihai Gâdea, a fost amenintat cu moartea de acelaşi bărbat, pentru că a difuzat înregistrările în care fratele fostului preşedinte recunoştea mita primită de la familia Bercea. Decizia magistraţilor braşoveni nu este definitivă.

 

Citeşte şi: PAVEL ABRAHAM aruncă BOMBA: "Va fi CONDAMNAT"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iul, 10:04
Strecuratoare Gheorghe
Vestea că "Operaţiunea tigaia" a ajuns în atenţia procurorilor l-a speriat pe unul dintre cei care au participat la împărţirea obiectelor de uz casnic în campania electorală. Potrivit surselor citate de observatorulph.ro, un cetăţean s-a prezentat la sediul DNA cu două tigăi, ca nu cumva să răspundă pentru faptul că ar fi distribuit alegătorilor tigăi electorale. Omul a povestit, cu nume şi prenume, cine i-a dat tigăile să le distribuie, unde le-a distribuit, iar la final a spus că din materialele electorale i-au rămas două tigăi. Acum, tigăile vor reprezenta probă în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ