Ce a declarat martorul în cazul copilului ucis de maidanezi

| 23 sep, 2013

Bărbatul care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere în Parcul Tei susţine că l-a găsit pe Andrei, fratele mai mare al copilului ucis de maidanezi, la aproximativ un kilometru de parc, l-a dus la bunica lui, după care l-a căutat şi pe celălalt copil.

Martorul, Sandu Octavian, s-a prezentat astăzi la Parchetul General, unde a fost audiat ca martor în dosarul decesului copilului atacat de câinii maidanezi în zona Parcului Tei din Capitală.

"Am fost audiat ca martor. Mi s-a cerut de către procurori să explic ce s-a întâmplat, cum am participat la recuperarea lui Andrei. L-am găsit pe stradă, la circa un kilometru de parc. Copilul era speriat", a declarat bărbatul la ieşirea din sediul Parchetului.

El a precizat că l-a dus pe Andrei la un agent de pază din parc şi apoi la bunica acestuia iar femeia a întrebat unde este cel de-al doilea copil, Ionuţ. "Andrei nu mi-a spus nimic, era în stare de şoc şi zicea că vrea la buni", a spus Sandu Octavian.

El a afirmat că a luat numărul de telefon al agentului şi apoi a plecat în căutarea lui Ionuţ, în zona în care îl găsise pe Andrei, însă nu l-a găsit. L-a sunat pe agentul de pază iar acesta a anunţat poliţia.

Avocatul lui Sandu Octavian, Marius Şocae, a precizat că acesta este om de afaceri şi are o firmă în zona respectivă. De asemenea, el a arătat că Andrei nu i-a spus nimic de fratele lui, Sandu Octavian aflând de cel mic în momentul în care a întâlnit-o pe bunică.

Presa centrală a publicat recent imagini înregistrate cu camerele de supraveghere din parc în care cei doi fraţi, Ionuţ şi Andrei, aleargă singuri, fără să fie supravegheaţi. Tot în acele înregistrări, Andrei este adus la un moment dat în parc de un bărbat, după ce Ionuţ a fost omorât de câini.

Pe 2 septembrie, o femeie a sunat la 112 şi a spus că şi-a pierdut în Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei unul dintre cei doi nepoţi, aceştia având patru şi, respectiv, şase ani.

La scurt timp, copilul de şase ani a venit la bunica lui şi i-a spus că fratele său este încolţit de câini. Femeia s-a dus la locul incidentului, însă băiatul era fără suflare. La faţa locului au venit şi poliţişti de la Secţia 7, care au constatat că victima nu mai prezenta semne vitale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ