Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă din Capitală a fost prins de poliţişti

| 11 sep, 2013

Bărbatul suspectat că a violat marţi o tânără jurnalistă de la un post de radio a fost prins de poliţie, a declarat, pentru RTV.net purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai. În prezent suspectul se află la secţia 4 de Poliţie pentru cercetări.

Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă de la un cunoscut post de radio din Capitală, marţi după-amiază, în apropierea Lacului Floreasca, a fost prins şi dus la secţia 4 de Poliţie.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că a fost informat telefonic de ministrul de Interne, Radu Stroe, cu privire la existenţa unui suspect în cazul jurnalistei care a reclamat că a fos violată marţi, în Capitală, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă. Ponta a arătat, la Antena 3, că dacă în urma identificării suspectul se dovedeşte a fi autorul faptei, Poliţia trebuie felicitată pentru operativitate.

O jurnalistă în vârstă de 23 de ani de la post de radio Europa FM a făcut plângere la Poliţie că a fost violată, marţi după-amiază, în zona Lacului Floreasca, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă.

Potrivit reprezentanţilor postului de radio, jurnalista a fost agresată pe un bulevard central al Capitalei, între zona Perla şi Lacul Floreasca, bărbatul ameninţând-o cu un cuţit, în zona feţei, că îşi va pierde ochiul dacă strigă după ajutor.

"Deşi colega noastră plângea, era în mod evident ameninţată şi a fost împinsă sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numărul de urgenţă 112", se arată într-un comunicat al postului de radio la care lucrează victima.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ