Barcelona a zdrobit Bayern Munchen în cea de-a doua semifinală de Champions League

| 06 mai, 23:47

Dacă în 2013 Bayern Munchen i-a administrat Barcelonei una dintre cele mai severe înfrîngeri, 4-0, lucrurile s-au inversat anul acesta. Formația spaniolă s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-0, după "dubla" lui Messi și reușita lui Neymar.

Prima repriză a avut-o în prim plan pe Barca, însă ocaziile mari de gol au lipsit. După primele 45 de minute de joc, formația catalană avea posesia sensibil egală cu cea a nemților, 51%-49%.

Primul gol al partidei a fost marcat de Lionel Messi, în minutul 77, după ce băieții lui Pep Guardiola au pierdut balonul în propria jumătate, catalanii au recuperat și i-au pasat argentinianului, care a șutat la colțul scurt din 20 de metri.

Messi a realizat dubla după trei minute, cînd l-a eliminat din joc pe Boateng în careu și a trimis o scăriță cu piciorul drept peste Manuel Neuer, portarul lui Bayern neavînd nici o șansă. Acestea au fost primele goluri pe care fotbalistul catalanilor i le înscrie portarului german.

În prelungirile partidei, același Messi l-a găsit perfect pe Neymar, iar brazilianul a rămas singur cu Neuer, pe care l-a executat.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ