Barna, despre prezenţa lui Cîmpeanu în Guvern: Dincolo de o persoană sau alta, avem un program de guvernare

| 23 dec, 20:54

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna, întrebat dacă împărtăşeşte punctul de vedere al lui Dacian Cioloş în ce priveşte prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern, a declarat că priorităţile alianţei în ce priveşte domeniul educaţiei se regăsesc în mare parte în programul de guvernare.

"Dincolo de o persoană sau alta şi de un istoric sau altul, avem un program de guvernare în care priorităţile pe educaţie, spre exemplu, ale USR PLUS se regăsesc într-o măsură importantă. Vom avea secretar de stat în Ministerul Educaţiei şi programul de guvernare este, de fapt, strategia şi planul prin care acea reformă şi acea modernizare pe care le aşteptăm cu toţii pot să devină realitate", a arătat Barna într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a afirmat miercuri că, la fel ca o mare parte a societăţii civile, şi el are "o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern".
"Şi eu, personal, am o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern. Îl cunosc de multă vreme, dar felul în care a acţionat politic şi profesional în ultimii ani e departe de ceea ce cred că ar trebui să fie un parcurs politic decent şi o referinţă pentru educaţia din România", a scris Cioloş pe Facebook.
El a menţionat că, "din păcate", a putut acţiona în structura Guvernului doar proporţional cu voturile primite.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ