Regele asfaltului, Costel Căşuneanu, l-a învins în instanţă pe primarul Oprescu

| 12 iun, 2013

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins astăzi recursul înaintat de Primăria Bucureşti  în procesul intentat de compania PA&CO International şi a păstrat hotărârea Tribunalului Bucureşti,  în sensul că Municipalitatea trebuie să plătească regelui asfaltului, Costel Căşuneanu, aproape 90 de milioane de lei pentru lucrările la pasajul Pipera.

PA&CO International a dat în judecată Primăria lui Operescu pentru că nu a încasat banii pentru lucrările de la pasajul Pipera, solicitând în instanţă suma de 87,9 milioane de lei , din care 74 milioane reprezintă contravaloarea lucrărilor de proiectare şi de executţie efectuate şi a garanţiei de bună execuţie aferentă lucrărilor şi 13,9 milioane de lei fiindpenalităţi contractuale la data de 24 aprilie 2012.

Căşuneanu a avut succes la Tribunal însă Primăria lui Oprescu a cerut recurs. Curtea de Apel a respins recursul şi a declarat decizia Tribunalului ca fiind irevocabilă.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ