Baronul de Constanţa s-a plâns în fața judecătorilor de tratamentul de care a avut parte în arest

| 14 iun, 12:35

Nicuşor Constantinescu a ajuns marți din nou în faţa Curţii Supreme. Instanţa a rămas în pronunţare iar în curând baronul de Constanţa află dacă îi va fi prelungit mandatul de arestare. Constantinescu s-a plâns în fața judecătorilor de tratamentul de care a avut parte în arest.

Nicuşor Constantinescu a ajuns din nou în faţa Curţii Supreme. Acesta s-a plâns că nu are parte de un tratament adecvat, iar din această cauză se simte rău.

”Am făcut 3.500 de km în câteva zile. Sunt foarte bolnav. Am făcut cereri repetate pentru asistenţă medicală. Am primit promisiuni ca voi fi văzut la oncologie, dar nu am fost programat. Am fost operat în America, am făcut apoi complicații. Din păcate, după ce m-am întors am fost arestat preventiv din nou. Apoi doi ani am stat sub control judiciar. Și astăzi, când nu mai sunt nici candidat, nici om politic, continuă erodarea mea. Nu mi se acordă îngrijiri medicale. Poate mâine Curtea Constituțională se va pronunţa altfel. Vă rog să-mi permiteți eliberarea sau control judiciar, nu arest la domiciliu. Pentru că am nevoie să merg la spital”, a declarat Constantinescu în fața instanței.

De altfel, avocatul său a reamintit că în urmă cu doi ani, când era suspectat de aceleaşi lucruri, tot Curtea de Apel Bucureşti a decis că poate fi cercetat în libertate.

Primul mandat de arestare în cazul său a fost emis pe 20 mai de Curtea de Apel Constanța în dosarul Centrului Militar Zonal. La ultimul termen din acest proces, Constantinescu a cerut înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar sau cu arestul la domiciliu pentru a putea primi, într-un final, îngrijiri medicale de specialitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ