Bartolomeu Constatin Săvoiu, la ieșirea de la DNA: Nu am nicio legătură cu domnul Greblă

| 22 ian, 14:23

Generalul în rezervă Bartolomeu Constatin Săvoiu și Marele Maestru al Marii Loji Naționale a României - 1880 a declarat, joi, la ieșirea de la DNA, în cazul lui judecătorului CCR Toni Greblă, că nu îl cunoaște pe acesta și nu are nicio implicare în cazul său.

„Se va rezolva foarte curând. Nu am nicio legătură cu domnul Greblă, nu suntem din același partid, îl cunosc, sunt gorjean, nimic mai mult. (...) Eu nu mă bag în așa ceva, nu sunt comerciant”, a spus Săvoiu.

Greblă este acuzat că ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW şi două rochii de la finul său, omul de afaceri Ion Bîrcină, pentru a interveni în sprijinul firmelor acestuia. Judecătorul CC a declarat, la ieşirea de la DNA, că faptele de care procurorii îl acuză nu au nicio legătură cu activitatea sa la CC, precizând că mai împrumuta o maşină de la Ion Bîrcină, dar "era în familie".

Procurorii au dispus începerea urmăririi penale pentru trafic de influenţă, în formă continuată, două infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia în scopul obţinerii pentru sine şi pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și constituirea unui grup infracţional organizat (în forma constituirii şi în vederea pregătirii infracţiunii de folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate), se arată în comunicatul DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ