Robert Turcescu aruncă BOMBA! Legăturile SUSPECTE între Crin Antonescu, Virgil Măgureanu şi şeful masonilor

| 22 ian, 17:20

Jurnalistul Robert Turcescu, care a anunţat public că a fost ofiţer acoperit, scrie pe blogul personal despre legăturile dintre fostul şef al liberalilor, Crin Antonescu, fostul director al SRI, Virgil Măgureanu şi şeful masonilor din România.

Robert Turcescu scrie pe blog că a primit de la jurnalistul Stelian Negrea informaţii extrem de valoroase. Este vorba de legaturile de afaceri dintre Viorel Zoicas, presedintele Consiliului de Administratie al firmei SC UNIO SA, care, va reamintesc, l-a invitat in Romania pe consilierul lui Putin, masonul Alexander Kondyakov, in perioada 25 mai -25 iunie 2012. Kondyakov a mai vizitat Romania si in 2007 – tot inainte de suspendarea lui Basescu – si a avut la acea vreme o intilnire cu premierul Tariceanu, intilnire care a fost recunoscuta de acesta.

Citeşte şi: Turcescu, AVERTISMENT pentru LIBERALI după ce Toni Greblă a fost ridicat de DNA

Oficial Zoicas Viorel a detinut 10% in firma Rom Clean Services SRL – activitati generale de curatenie a cladirilor – cu adresa pe Intrarea Miciurin nr 5 – unde e si resedinta lui Magureanu Marian, fiul lui Virgil Magureanu.

La infiintarea firmei in 2001, 75% din actiuni erau detinute de Petre Alina Ioana (devenita ulterior prin 2004 Magureanu prin casatoria cu Magureanu Marian), restul: 10% Zoicas, Dide Luminita 7%, Tocaci Dan Victor 1% si Ungureanu Anamari Carmencita cu 7%. Acum, conform datelor de la Registrul Comertului, Rom Clean Services SRL e detinuta in proportie de 99% de Magureanu Alina Ioana si Tocaci Dan Victor 1%.
Magureanu Marian a mai detinut parti sociale in vreo 12 firme- una dintre acestea se numeste Green Forest Resort SRL (inchirierea de bunuri imobiliare proprii) unde el detine 50,02% din actiuni, iar restul de parti sociale le are Biris Ioan Andrei ( ginerele lui Virgil Magureanu, insurat cu Biris Anca Andreea fiica lui Magureanu). Anca Andreea statea in casa lui Virgil Magureanu inainte sa se casatoreasca .

Crin Antonescu si-a cumparat apartamentul din Floreasca – asa cum au scris colegii mei din EVZ – chiar de la o firma a familiei lui Magureanu, ori singura firma a familiei lui Magureanu care se ocupa de dezvoltari imobiliare este chiar Green Forest Resort SRL!

Magureanu Marian a mai detinut 50% din actiunile firmei Sarom Impex SRL alaturi de Adele El Khoury Salem (Savoiu) care avea tot 50% . Ea este sotia lui Savoiu Bartolomeu Constantin – mare mason. Firma a fost de altfel infiintata de Bartolomeu Savoiu cu un francez si cu sotia lui, apoi a fost trecuta prin Societe Fudiciariaie D’Ile France et de Champagne Ardenne si, in final, a ajuns pe mana sotiei lui Savoiu si a fiului lui Virgil Magureanu care au vandut-o mai departe catre off-shore-ul Oriole Management Limited.

Unio SA Baia Mare a avut in perioada 2007-2010 contracte cu CN Huilei, Complexul Energetic Turceni si cu alte companii de stat din energie contracte de 49 milioane lei conform datelor www.e-licitatie.ro. Principalii parteneri de afaceri ai lui Zoicas la nivel local in Maramures si Satu Mare cu care apare atat in Unio SA dar si intr-o serie de alte firme sunt Tamasan Ioan Vasile si Craciun Ioan.

Magureanu Marian a mai detinut actiuni in firma Ro Invest SRL alaturi de Ungureanu Anamari Carmencita (cu care mai apare in firma Rom Clean Services in care e si cu Zoicas Viorel) dar si alaturi de Mihai Prisacariu, fost sef al Comisiei Nationale de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) si un marunt mason de pe aici dar si un influent om din Valea Jiului unde a castigat contracte constant firma Unio SA. De altfel, CNSC e o institutie cheie unde pot fi trantite sau nu licitatii pe bani publici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ