LIVIU DRAGNEA despre cazul Toni Greblă: PSD nu are un serviciu propriu de investigare

| 22 ian, 16:46

"Partidul Social Democrat nu are un serviciu propriu de investigare." Este reacţia preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, întrebat despre faptul că un fost senator PSD, în prezent judecător la Curtea Constituţională, este urmărit penal pentru fapte de corupţie.

Dragnea a mai spus că pentru foştii săi colegi din PSD, Toni Greblă a fost un politician experientat, bun şi eficient. Şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc a spus că oricine a încălcat legea trebuie să plătească.

Pentru noi, Toni Greblă a fost coleg bun, eficient, un om politic cu experienţă. Când a fost propus acolo, a fost propus beneficiind de încrederea celor care l-au propus. Acum nu mai e membru PSD, e judecător la CCR”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă imaginea PSD nu este afectată de problemele cu Justiţia ale lui Greblă, Dragnea a răspuns, ironic: „Nu ştiu. Din fericire sau din păcate, noi nu avem în partid secţie de investigare sau un serviciu propriu de informaţii”.

Toni Greblă, judecător CCR şi fost senator PSD, este urmărit penal pentru mai multe infracţiuni, printre care trafic de influenţă şi constituire de grup infracţional organizat.

 

Citeşte şi: Toni Greblă, judecător CCR, URMĂRIT PENAL pentru corupţie şi constituire de grup infracţional organizat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ