Iulian Iancu: N-am legătură cu cazul Greblă. Sunt chemat în legătură cu campania electorală din 2012

| 22 ian, 14:21

Deputatul PSD Iulian Iancu a declarat joi, la intrarea în sediul central al DNA, că nu are nicio legătură cu dosarul lui Toni Greblă.

El a precizat că a venit mai devreme decât a fost chemat, adăugând că din primele sale informații este citat să dea lămuriri privind transportul unor membri de partid din Bacău, la campanie electorală din 2012. 

"Eu am fost chemat în legătură cu transportul membrilor de partid în anul 2012, la lansarea candidaţilor. Se pare că acolo sunt anumit rezerve, semne de întrebare, şi dacă eu .... e vorba aici doar de deplasările din Bacău. Eu tot timpul am fost deschis, n-am avut nimic de ascuns niciodată, sunt chiar bucuros că m-au chemat. Este tipul de asociere care se face acum pe televiziuni şi nu are nicio legătură, de asta am şi venit cu o oră mai devreme. Nu ştiu nimic despre cazul respectiv, nu am nicio legătură şi nu ştiu de ce e chemat domnul Toni Greblă. Vă spun de ce am venit eu. Sunt invitat pentru transportul de persoane, respectiv membri de partid, la lansarea candidaţilor pe stradionul 23 August (Arena Naţională din Capitală). Acolo sunt semne de întrebare, iar tot ce ştiu spun cu mare plăcere. Nu m-am ocupat niciodată de transportul de persoane sau de logistică în partid, dar dacă pot să spun ceva, spun cu mare plăcere", a declarat Iancu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ