Base coat – ce este aceasta și de ce nu trebuie să sari peste pasul aplicării acesteia

| 20 feb, 16:31

Baza de unghii sau base coat este unul dintre produsele necesare pentru o manichiură hibridă adecvată. Aceasta este un excelent întăritor pentru unghiile hibride, care nu numai că protejează, dar extinde și durabilitatea manichiurii.

Pe piață există mai multe tipuri ale acestui produs. Dacă dorești să afli mai multe informații despre base coat și despre cum se utilizează, citește în continuare.

Ce este base coat?

O bază de unghii este produsul pe care îl vei aplica primul pe unghie atunci când începi realizarea unei manichiuri cu ojă semipermanentă. După pregătirea unghiei, se aplică base coat. Un strat subțire, uniform distribuit de produs, protejează și întărește unghiile, asigurând o aderență mai bună a lacului de unghii.

Mai mult decât atât, baza pentru oja semipermanentă previne crăparea și ciobirea acesteia, extinzând astfel durabilitatea manichiurii realizate până la 3 săptămâni.

Baza de unghii – avantaje de utilizare

Base coat este un produs care are multe avantaje, nu numai faptul că întărește și extinde durabilitatea manichiurii. Când este aplicat cu grijă, uniformizează suprafața unghiei, umple eventualele goluri, creând o suprafață perfectă pentru aplicarea ojei . În plus, oferă o protecție incredibilă a unghiei, hrănind-o suplimentar. Adesea, baza de unghii conține vitamine și minerale valoroase care întăresc eficient unghiile fragile.

Acest produs nu este doar durabil, ci și flexibil - funcționează bine pe unghie, asigurându-i creșterea liberă. Vei vedea că după ce ai folosit base coat de mai multe ori, unghiile tale vor deveni mai puternice.

Bazele de unghii vin în diverse consistențe - de la unele destul de lichide la unele mai groase. Acestea din urmă sunt folosite și ca baze de construcție. Cu ajutorul lor, se poate construi placa de unghii și o poți extinde ușor - este un produs multifuncțional pe care trebuie să îl ai!

Base coat și tipurile sale

Baza de unghii diferă nu numai prin consistență, ci și prin culoare și proprietăți specifice. Astfel se pot distinge:

  • Bază minerală – este un produs universal care va funcționa pentru toate tipurile de unghii. Este ușor de aplicat și se întărește bine sub o lampă LED.
  • Bază cu vitamine – pe lângă proprietățile de fixare, întărește unghiile. Este recomandată când se dorește regenerarea și hrănirea unghiei
  • Bază proteică – conține extracte proteice care reconstruiesc unghia deteriorată și o netezesc frumos
  • Bază de construcție -  este folosită nu numai pentru a întări, ci și pentru a extinde unghiile. Datorită acesteia, se poate crea cu ușurință forma unghiei dorite, extinzând-o cu câțiva milimetri.
  • Baza de gel – este un produs destinat întăririi durabile și puternice a unghiei. Aceasta funcționează bine atât pentru lacuri semipermanente, cât și pentru geluri colorate.

După cum se poate vedea, baza de unghii poate avea compoziții și proprietăți diferite. Care este cea mai bună? Nu există un răspuns clar la această întrebare - fiecare produs este diferit. Încearcă-le și apoi decide care dintre ele funcționează cel mai bine pentru tine. Împreună cu lacurile de unghii alese pe gustul tău, te vei putea bucura de o manichiură perfectă pentru o perioadă lungă de timp.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ