Băsescu a cerut ajutorul BEI pentru conectarea liniilor electrice ale Republicii Moldova la România

| 05 dec, 2013

Preşedintele României Traian Băsescu a cerut joi ajutorul Băncii Europene pentru Investiţii pentru identificarea de soluţii de finanţare necesare implementării ultimei etape a conectării liniilor electrice ale Republicii Moldova la România.

"Preşedintele Traian Băsescu a primit joi, la Palatul Cotroceni, delegaţia Băncii Europene pentru Investiţii (BEI) condusă de preşedintele BEI, Werner Hoyer. Traian Băsescu a mulţumit pentru foarte buna colaborare pe care Banca Europeană pentru Investiţii o are cu autorităţile din România, dar şi cu mediul de afaceri şi a cerut intensificarea sprijinului BEI în promovarea folosirii banilor europeni pentru a garanta accesul IMM-urilor la finanţare. În acelaşi timp, Traian Băsescu a cerut ajutorul BEI pentru identificarea de soluţii de finanţare necesare implementării ultimei etape a conectării liniilor electrice ale Republicii Moldova la România", informează Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele BEI, Werner Hoyer, a reconfirmat intenţia de a demara şi finaliza un număr cât mai mare de proiecte în ţara noastră şi a exprimat mulţumiri pentru buna colaborare pe care instituţia pe care o conduce o are cu România.

Tag-uri: BEI, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ