Băsescu a transmis un mesaj de condoleanţe preşedintelui Algeriei, ca urmare a accidentului aviatic de marţi

| 11 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis marţi un mesaj de condoleanţe preşedintelui Republicii Algeriene Democratice şi Populare, Abdelaziz Bouteflika, ca urmare a accidentului aviatic în care au murit peste o sută de militari algerieni.

'Am aflat, cu profundă tristeţe, vestea despre accidentul aviatic în care şi-au pierdut viaţa peste o sută de militari algerieni. În aceste momente de grea încercare, doresc să vă transmit, stimate Domnule Preşedinte, în numele poporului român şi al meu personal, condoleanţe şi profunda noastră solidaritate faţă de rudele îndurerate ale celor care au pierit în această tragedie', se arată în mesajul şefului statului.

Un avion militar de transport s-a prăbuşit marţi în estul Algeriei, 103 persoane aflate la bord pierzându-şi viaţa, potrivit unor surse şi media locale, citate de AFP, Reuters şi Xinhua.

Avionul, de tip Hercules C130, s-a prăbuşit în regiunea muntoasă din provincia la Oum El Bouaghi, la 500 km est de capitala Alger, din cauza 'condiţiilor meteorologice nefavorabile', a precizat radioul algerian.

'Nu există niciun supravieţuitor', a declarat pentru AFP, sub protecţia anonimatului, o sursă din securitate, precizând că avionul transporta militari şi familii ale acestora.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ