Băsescu, Boc și Udrea au gătit strategia pentru prezidențiale la restaurant

| 20 oct, 2013

Politica, fiind un subiect de bifat pe lista conversației, a avut ca punct central, zic ospătarii, alegerile prezidențiale de anul viitor, unde Băsescu și Boc o vor flanca pe domnișoara Elena Udrea spre altarul votului popular. Asta în timp ce martorul cu lacrimi în ochi, Mihai Răzvan Ungureanu, își conduce șansele de a deveni președinte spre pubela din colțul fuziunii dintre Forța lui și Mișcarea Populară a doamnei Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc şi deputatul PDL Elena Udrea au băut joi o cafeluță la un restaurant de lux, pozând politicoși pentru paparazzi care îi filau de lângă ușa bucătăriei unde era pregătită mâncărica de anghinare și vita Kobe.

Pe post de mică șuetă înainte de participarea la funeraliile fostului lider al PPE, Wilfried Martens, cei trei au rememorat momentele bune pe care le-au trăit împreună când erau la guvernare, poveștile de ore târzii și aventurile menajului de stat, din cămara crizei economice care a condus la tocarea bugetului de stat, a salariilor și a pensiilor.

Politica, fiind un subiect de bifat pe lista conversației, a avut ca punct central, zic ospătarii, alegerile prezidențiale de anul viitor, unde Băsescu și Boc o vor flanca pe domnișoara Elena Udrea spre altarul votului popular. Asta în timp ce martorul cu lacrimi în ochi, Mihai Răzvan Ungureanu, își conduce șansele de a deveni președinte spre pubela din colțul fuziunii dintre Forța lui și Mișcarea Populară a doamnei Udrea.

Punând la cale și o plecare masivă din PDL spre Cotroceni – atenție, nu pentru a protesta, ci pentru a presta – Emil Boc probabil l-a invitat pe MRU să facă celebra fotografie care a făcut înconjurul presei, lăsând astfel al patrulea scaun rece pentru pofta de mâncare a lui Papahagi și pentru tocănița lui Tomac.

Din păcate pentru digestia ambiției democrat-liberale, cel mai recent sondaj realizat de Sociopol îi arată pe tinerele vedete „de dreapta” departe în larg, pescuind, iar pe Traian Băsescu și Elena Udrea undeva în proximitatea crepusculară a procentelor de încredere în Dan Diaconescu, fiind la mare distanță în urma liderilor USLei.

Cu atâția sateliți în jurul „sfintei treimi” a PDL, Traian Băsescu a simțit nevoia să-și definească afinitățile, spunând că el a rămas puternic legat de Emil Boc, cu toate că invitația la restaurant a vizat-o pe Elena Udrea.

Dar cucul de la ora 18:30 nu are motive să fie gelos, pentru că a primit și o veste bună. Se pare că un factor benevol i-a returnat ceasul pe care l-a pierdut în piscina de la Vila Dante, iar acum Traian Băsescu își folosește orologiul pe post de ventilator, răcorindu-se la umbra din ce în ce mai mică a săptămânilor AMR ale propriului mandat.

Putem fi siguri că la masa celor trei s-au gătit și s-au prăjit multe rețete de protest cu gust de Roșii Montane, coapte la gaze de șist. Dar întrebarea care, din păcate, nu a primit un răspuns până acum este dacă, în trei, acești (co)coloși ai politicii au reușit totuși să achite nota de plată pentru guvernarea anilor demult apuși și cei 10% în plus pentru suferința românilor.




loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2013
Amant celebru
Ce-o mai face mustaciosul ?
Lenuytzo, fata draga...te deranjez doar pentru o problema care nu-mi da pace : ce-ti mai face mandrul mustacios, Liviu Dragnea ? Mai esti cu el in tandreturi ? Mai poate, mai poate banditul ? Te multumeste, sau e fleasca ? Pa, Zana-Zanelor, sa-ti fie de harca, sa te-apuce cutremurul cu Liviu-n brate !
20 oct, 2013
Terente si Didina
Ma, Leano Constantin
Tu esti o tipa dragutzica...n-ar trebui sa adaugi la aceasta calitate si pe aceea de femeie a drracului...nu inteleg misoginismul feminin, fiindca pe cel masculin l-am verificat pe mii de subiecti : frustrati, impotenti mintal si sexual, analfabeti si alte " calitati " demne de enumerat...Ce muma ddracu' ai tu personal de impartit cu Elena Udrea, tu un zero in comparatie cu ea ? Daca ai avea un minim de bun simt, ai scrie negru pe alb : " EU PE FEMEIA ASTA N-O SUPORT "...fara justificari, fiindca la ingustimea mintii tale n-ai reusi sa incropesti o explicatie logica...mars la Varan si pupa-l acolo unde flatuleaza !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ