Băsescu: Coabitarea cu Ponta funcţionează perfect

| 28 iun, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu pentru cotidianul austriac Wiener Zeitung, că între el şi premierul Victor Ponta nu este niciun conflict, acordul de coabitare funcţionând perfect, iar revizuirea Constituţiei şi referendumul ţin de dezbaterea pe care o are cu Parlamentul.

"Avem un acord de coabitare cu Guvernul şi acesta funcţionează perfect", afirmă preşedintele în interviul publicat vineri în pagina electronică a publicaţiei austriece, fiind întrebat despre escaladarea în ultima perioadă a tensiunilor cu premierul Victor Ponta.

El subliniază că nu sunt bine informaţi investitorii care nu au încredere în climatul de afaceri românesc din cauza unui conflict al său cu premierul. "O spun cât se poate de serios, nu există niciun conflict între mine şi premier", spune Băsescu.

Şeful statului a adăugat că dezbaterea privind revizuirea constituţională o are cu Parlamentul şi va fi rezolvată prin referendumul pe care îl va convoca şi prin care cetăţenii vor putea alege între propunerile sale şi cele ale Legislativului.
Întrebat despre relaţia sa personală cu premierul Ponta, Băsescu mai răspunde că are "o relaţie instituţională" cu acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ