Băsescu: Ponta a fost un procuror ratat. Doamna senator Firea este o şantajistă

| 15 apr, 2014

Preşedintele Traian Băsescu consideră că înfiinţarea Comisiei Nana este un abuz. Premierul a fost catalogat drept un procuror ratat iar senatoarea Gabriela Firea a fost făcută şantajistă.

Iată principalele declaratii ale presedintelui:

Sunt subiecte in care trebuie sa cobor in mocirla la care a coborat Ponta dezbaterea politica. Nu ai ce sa faci, acolo a coborat lupta acolo trebuie sa fii cu clarificarile. Voi incepe cu Comisia Nana.

Daca ar fi citit hotararile Curtii Constitutionale, ar fi constatat ca persoane private nu pot fi chemate in fata unei comisii parlamentare, rolul Parlamentului fiind cel de a controla guvernul, nu persoanele private.

Consider ca e un abuz formarea comisiei parlamentare pentru investigarea achizitiei de teren a familiei mele. Si asta a avut o evolutie si as pleca in a va explica pounctul meu de vedere de la decizia CCR din 2009.

In fata comisiilor de ancheta parlamentara obligatoriu trebuie sa compara numai subiectele de drept in relatii constitutionale cu parlamentul. Este vorba de guvern. In rest, este un abuz

Doamna Firea, santajista de profesie, a lansat ideea ca firma nu avea activitate. Nu este adevarat. Tranzactia s-a facut in baza unui contract de vanzare-cumparare. Miniciunile senatoarei santajiste Firea au creat bule de dezinformare.

Ultima minciuna a lui Ponta este vorba de spalare de bani. Procurorul Ponta n-a facut nimic nimic remarcabil, a fost unul ratat. Mama procuorului Panait a spus ca ultimul om pe care l-a vazut in viata a fost Ponta.

Cea mai mare parte a banilor a venit dintr-un credit legal. Schimbarare continua a motivatiilor comisiei face creditul ilegal, firma inactiva, spalare de bani arata obiectivul strict politic al acestei Comisiei care dezonoreaza Parlamentul. Nu are nimic comun cu dorinta de a afla adevarul.

Daca tot se afla in functiune aceasta comisie sa vada ce e cu cele 2000 de ha de la Fundulea. Prefectii si primarii care au facut spolierea celor 2000 de ha trebuie sa raspunda in fata legii. Acestia erau de la PSD. Daca nu fac ei, o voi face. S-a mers prea departa cu minciuna si falsul. O haita de parlamentari si cu un premier care nu e responsabil fac un spectacol mediatic pe masura neputintei lor de a guverna tara dintr-o afacere privata in conditiile in care zeci de ha a statului sunt exploatate de tot felul de baroni ai PSD.

Concluzionez ca aceasta comisie este un fals al unor parlamentari care sunt slugile lui Ponta intr-un joc politic murdar.

Despre doamna senator Gabriela Firea

Am sa-i transmit si un mic mesaj senatoarel santejistei Firei. Ii aduc aminte ca a fost amendata cu 1000 de lei ca a santajat pe un membru CNA. Are o scoala buna, e crescuta la scoala turnatorului Felix. Ii dau un sfat lui Ponta: sa nu o ia purtator de cuvant. Poata ghinion fiecarui barbat. Ce rezultat a obtinut Mugur Isarescu in campania electorala?

Doamna senator se simte lezata sa se uite in ograda sotului. Era o recomandare amicala. Pandele e comandant de cursa lunga. Dupa ce navigam ramaneam in concediu si eu si el, trei luni, trei luni si jumatate. Erau foarte multi care nu stateau trei luni... Dupa o luna isi cautau vapor. Plecau. De ce? Va las pe dvs. sa va ganditi, de bine ce era acasa.

D-na sa stea linistita. Nu e un atac la o femeie, ci la o santajista care are scoala turnatorului Felix.

La Presedintie e un birou de reclamatii ale cetateniilor. A venit o petitie legata de abuzuri la Primaria Voluntari sau alta legata de o firma cu multe contracte cu primaria. O alta petitie - reclamatie impotriva primarului pentru nerespectartea unei hotarari judecatoresti.

Legat de ce se intampla in Voluntari am declarat in baza acestor petitii. Le-am trimis institutiilor, nu va ganditi ca le-am transmis DNA pentru ca intotdeauna reclamatiile sunt indreptatite. Asta nu inseamna ca nu sunt adevarate sau ca sunt facute care sa faca rau.

Am vazut capcana in care a cazut presa. A, are informatii secrete. Nu, sunt petitii de la cetateni.

Despre guvernare

Domna senatoarea santajista Firea cu partenerul sau de ultima ora, Victor Viorel Ponta, ar putea avea alte preocupari. Mai bine s-ar ocupa sa guverna mai bine tara. La UE avem numai putin 105 milioane de euro disponibili pentru creare de locuri de munca pentru tineri. Nu s-a inceput nimic pentru derularea acestei program. Sunt 450 milioane de euro alocati Romaniei pentru persoane defavorizate, care nu au locuri de munca. Nu e o preocupare pentru Victor Viorel.

Victor Viorel se plange ca are prea putini bani de la UE. Prioritatea lui este taxe pe combustibil, taxe nu stiu unde, ca sa faca rost bani pentru Dragnea.

Pentru Victor Viorel nu e prioritate mesajul SUA. Care este raspunsul lui Victor Viorel la acest mesaj al acestui partener strategic. El de dimineata pana seara ii apara pe baronii locali.

Cum raspunzi mesajului partenerului strategic cand tu incercai sa fortezi asumarea raspunderii de catre altcineva responsabilitatea ca sa ii dai lui Gruia Stoica CFR Marfa? Cum sa raspunzi cand ai renuntat la 380 de milioane de euro de la Kazahstan? Ponta e un premier corupt.

Afirm fara rezerve ca obiectivul acestui domn nu este sa faca bine Romaniei ci sa puna Romania sub controlul PSD. O face cu sprijinul televiziunii unui turnator si a televiziunii mogulului tanar Ghita. Ghita este mai periculos, ca este mai tanar.

Am vazut ca se aduna semnaturi la indemnul senatorului santajist Firea. Nu ma impresioneaza aceasta haita. Nu ma impresioneaza nici minciunile debitate de Victor Victor. El isi imagineaza ca exista presiune pe Basescu. Sunt deformati. Sa ne lase. Eu nu influentez justitia, o protejez. Habar n-am ce dosare au procurorii in lucru.

Am trecut de epoca Adrian Nastase cand nimeni nu se atingea de politicieni. Procurorii si judecatorii de azi condamna oameni politici, ceea ce este normal.

S-ar putea sa fac o data pe saptamana un buletin al coruptiei parlamentare. Oamenii s-au obisnuit sa spuna: Ei, o fi furat, dar au si facut pentru tara. E o pacaleala. Aceasta pacaleala ne tine intr-un stadiu care nu dorim sa mai fim. Cetatenii acestei tari ca toti banii din taxele lor sa fie utilizati pentru ei pana la ultimul ban. Abordarea e paguboasa si ne tine in subdezvoltare.

 

Intrebari:

Intrebare: Ce parere aveti de mutarea premierului la Ministerul Apararii?

Traian Basescu: Cred ca a cedat nervos Victor Viorel. E unic in Europa si ca atitudine si ca solutie... N-am auzit ca vreunul sa se fi retras in buncarul de la Ministerul Apararii. I se pare ca numai Armata il mai poate apara de furia baronilor. A cedat nervos. Solutia arata ca premierul si-a pierdut controlor, nu mai deosebeste institutiile, nu poate opri toti baronii la Palatul Victoria. Intr-o unitate militara baronii nu mai au acces. Viorel ii minte si spune ca dupa ce pleaca Basescu, rezolvam. Numai ca procurorii isi vad de dosare.

Nu va putea apara baronii de justitie. Romania va fi vazuta ca o curiozitate, premierul se ascunde de baroni intr-o unitate militara.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ