Băsescu, despre Brigitte Bardot: Era foarte frumoasă în timpul regilor Franţei

| 02 oct, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, în emisiunea "Serviciul Român de Comedie" difuzată miercuri la Pro TV, cum comentează atacurile lui Brigitte Bardot la adresa sa pe tema câinilor maidanezi, el răspunzând: "Cred că e vorba de doamna aceea care era foarte frumoasă în timpul regilor Franţei".

Preşedintele a fost rugat să comenteze şi atacurile actriţei Brigitte Bardot la adresa sa, pe problema eutanasierii câinilor maidanezi. "Cred că e vorba de doamna aceea care era foarte frumoasă în timpul regilor Franţei", a răspuns Traian Băsescu. Preşedintele a adăugat că văzut-o pe Bardot o singură dată, pe când el era primar al Capitalei, şi că i-a lăsat o impresie bună. Băsescu a menţionat că i-a reproşat fostei actriţe, în întâlnire, că a venit mult prea târziu.

Preşedintele a vorbit, de asemenea, despre noul său statut de bunic: "Pentru asta îmi fac (timp, n.r.), să mai trec pe la nepoţică". Băsescu a catalogat drept extraordinar faptul că pe niciuna dintre fetele lui nu a văzut-o din prima zi de la naştere. "Când mă întorceam eu de pe mare, mergeau în picioare. La asta mică, am ţinut-o în braţe din prima zi, e ceva incredibil să vezi aşa un omuleţ şi pe urmă să îl vezi cum creşte", a mai afirmat şeful statului despre nepoata lui, spunând că a luat deja 700 de grame în greutate de la naştere. "Cel puţin la stadiul ăsta nu recunosc că ar semăna cu altcineva decât cu bunicul", a continuat Băsescu despre nepoata sa, dând ca exemplu faptul că aceasta s-a grăbit şi s-a născut prematur.

Întrebat dacă va fi un bunic normal sau unul jucător, Traian Băsescu a spus va fi fi un unul "model" şi a mărturisit că nu a adormit-o niciodată, pentru că fetiţa doarme singură. "Am ţinut-o în braţe, am legănat-o. Maică-sa spune că toată noaptea plânge. Ziua, când mă duc eu, e liniştit copilul. Ştie şi ea, a venit preşedintele, e politicoasă. (...) Tace, nu mai face pipi pe ea", a mai glumit preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a povestit că nu a primit bătaie de la părinţi când era copil, pentru că tatăl său era militar şi nu avea timp de copii: "Mama ne-a gestionat. La tata ştiam că are o curea foarte lată şi, când pleca militar, îl vedeam cu diagonala aia şi cureaua aia lată şi ne spunea mama: «Vezi că vine tata cu cureaua!»".

Preşedintele a vorbit, în gluma, şi despre prinderea lui Omar Hayssam: "A spus «Pentru că sunt condamnat, eu vreau în puşcărie în România» şi l-au găsit ăştia de la Poliţie pe un trotuar prin Bucureşti. Umbla şi vorbea singur: «Luaţi-mă»",a glumit Băsescu.

Întrebat de moderator despre nedumerirea premierului Victor Ponta cu privire la venirea în ţară a lui Omar Haysam, Traian Băsescu a răspuns: "El e convins şi acum că umbla singur pe stradă şi spunea: «Luaţi-mă odată!»".

Actriţa franceză Brigitte Bardot a denunţat, în septembrie, "politica dictatorială a preşedintelui Traian Băsescu", catalogându-l "un tiran care nu se gândeşte decât să ucidă", după ce Parlamentul României a adoptat legea care permite eutanasierea câinilor maidanezi. "Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru al Uniunii Europene. S-o crede pe vremea lui Ceauşescu!", a declarat Bardot într-un interviu acordat Agenţiei France-Presse, reamintind că, "în anul 2000, Traian Băsescu a contribuit la eşecul programului de sterilizare a câinilor din Bucureşti".

Bardot i-a scris preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cerându-i să intervină pentru blocarea eutanasierii câinilor comunitari în România şi acuzându-l pe preşedintele Traian Băsescu că este responsabil de pericolul reprezentat de maidanezi. "Există numeroase mărturii, unele mai înspăimântătoare decât altele. Preşedintele Traian Băsescu a contribuit la eşecul programului de sterlilizare a câinilor comunitari din România, program coordonat de Fundaţia mea. A trădat acordurile pe care le-am semnat, iar, dacă acum există un potenţial pericol pentru români, preşedintele Băsescu este primul responsabil", susţine Bardot în scrisoarea trimisă preşedintelui CE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 oct, 2013
Octavian
...in schimb, Maria Sa Basescu , nu a fost niciodata frumos... dar nici macar intelligent. Inteligenta sa re refera doar la cea a unui fel de smecheras de alba-neagra. Doar decorul difera. Succesuri !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ