Băsescu, despre candidatura sa la şefia PMP

| 10 oct, 16:21

Traian Băsescu, proaspăt membru al Partidului Mişcarea Popular, a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că nu ştie la acest moment dacă va candida la şefia PMP. "O să văd", a spus Băsescu.

Întrebat de jurnalişti dacă la Congresul partidului din 24 octombrie va candida la preşedinţia PMP, Traian Băsescu a răspuns că nu ştie, apoi a adăugat: "Nu ştiu, o să văd!".

Traian Băsescu s-a înscris vineri în Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi a participat, sâmbătă, la Sinaia, la Colegiul Naţional al partidului. El a vorbit despre ceea ce trebuie să facă partidul în perioada următoare, să se orienteze către problemele ţării, să se pregătească de congres şi apoi de alegeri. Traian Băsescu a vorbit pe larg despre situaţia geopolitică externă şi despre criza migranţilor, subliniind că astfel de subiecte trebuie lansate în dezbatere publică.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre criza din Siria: Rusia devine principalul jucător în Orientul Mijlociu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ