Traian Băsescu: PSD, partid de laşi, mincinoşi şi populişti

| 10 oct, 12:04

Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa PSD, partid pe care îl acuză de laşitate. Proaspăt membru PMP, Băsescu afirmă că fără măsurile luate de el în 2010, România nu ar fi avut acum creştere economică.

Traian Băsescu şi-a intrat repede în rolul de membru de partid de opoziţie. La doar o zi după ce s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, fostul preşedinte acuză puterea de laşitate şi spune că, fără măsurile economice luate de el în criza economică, România ar fi fost acum în situaţia Greciei.

"Laşi, mincinoşi şi populişti

Dacă în 2010 eram la fel de lași, mincinoşi şi populişti cum sunt politicienii de astăzi ai PSD-ului, România ar fi fost mult mai rău decât Grecia, iar acum nu am fi avut creştere economică şi psd-iştii nu ar fi avut ce să dea populaţiei", a scris Băsescu pe Facebook.

Citeşte şi: Traian Băsescu s-a înscris în PMP: "Vreau să îmi apăr mandatele de preşedinte"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 18:53
Gheorghe
Cel mai de forta proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru! Solicitati acum detalii la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ